Anmeldelser

Champagnesmagning med ShareWine

Udgivet den 23. juli, 2019 i Smagninger

Der skænkes champagne blindt

I slutningen af juni måned gik turen til København, nærmere bestemt R Vinbar. Den nystartede platform ShareWine havde nemlig inviteret til champagnesmagning, og som nogle af jer måske ved, så er jeg ret glad for champagne. Faktisk så glad, at jeg gerne rejser over storebælt for at smage otte spændende champagner i selskab med andet champagneinterreseret godtfolk.

Læs resten af indlægget

Heartland Festival 2019 – Toppen af dansk festivalmad

Udgivet den 10. juni, 2019 i Festivaler

Heartland Festival 2019

Heartland Festival, der afholdes på Egeskov Slot på Sydfyn, er og bliver toppen, når det kommer til festivalmad på de danske festivaler. Jeg har været på Heartland Festival alle årene, den har kørt indtil videre, og hvert eneste år formår de at holde et mad- og drikkeniveau, der ligger over de resterende danske festivaler. I år blev det desværre kun til en enkelt dag på Heartland Festival, men jeg nåede alligevel igennem en række lækre mad- og drikkeboder.

Læs resten af indlægget

Heartland Festival 2019 – det skal du spise og drikke

Udgivet den 29. maj, 2019 i Festivaler

Heartland Festival Musling Bistro
Så er det i morgen, at årets Heatland Festival løber af stablen og ligesom mange andre så glæder jeg mig som et lille barn. Heartland Festival er uden sammenligning den mest interessante festival, når det kommer til mad og drikke, og i kombination med de fantastiske omgivelser på Egeskov Slot samt det spændende musik-, kunst- og talks-program, så er der lagt op til en weekend, hvor der er rig mulighed for kulturel og gastronomisk stimulering.

Læs resten af indlægget

Restaurant HOS – ambitiøst smørrebrød i Odense

Udgivet den 7. februar, 2019 i Restaurantbesøg

Restaurant HOW, Rødspættefilet med skagensrejer, citronmayonnaise og grillet citron

Jeg har længe ønsket mig et ambitiøst sted, der serverer smørrebrød af høj kvalitet i Odense, og dette ønske er endelig gået i opfyldelse. I fredags åbnede Restaurant HOS nemlig for enden af Kongensgade, der fremover vil servere nutidigt smørrebrød og mindre a la carte-retter.

Læs resten af indlægget

Restaurant Aro – hygge og velsmag i det gamle autoværksted

Udgivet den 24. juli, 2018 i Restaurantbesøg

Restaurant Aro, croquette af and med trøffel

Siden Restaurant Aro slog dørene op i November sidste år, er det hurtigt gået hen og blevet en af de mest populære restauranter i Odense – og det er med god grund, for både mad, vin, service og atmosfære er helt i top. Jeg har indtil videre været forbi Restaurant Aro to gange, siden de åbnede, senest i slutningen af foråret, hvilket du kan læse mere om herunder.

Læs resten af indlægget

Tinderbox 2018 – masser af lækker festivalsmad på andendagen

Udgivet den 30. juni, 2018 i Festivaler

Tinderbox 2018, Snack & Blues, Fried Chicken Burger

Efter en skøn start på Tinderbox 2018, bød ande dagen på endnu mere lækker musik, solskin, comedy og ikke mindst mad og drikke. Jeg er efterhånden nået det meste af min liste igennem, og jeg kan godt afsløre, at der gemmer sig nogle rigtig gode mad- og drikkeboder på årets Tinderbox. 

Læs resten af indlægget

Tinderbox 2018 – det spiste og drak jeg på første dag

Udgivet den 29. juni, 2018 i Festivaler

Tinderbox 2018, Jacobsen

I går blev årets Tinderbox skudt i gang, og vejret i Tusindårsskoven kunne man i hvert fald ikke klage over. Solen stod højt på himlen, musikken var fantastisk og øllene kolde. Jeg har selvfølgelig en lang liste over mad- og drikkeboder, der skal besøges, som jeg fik taget hul på i går. Udvalget lader til at være af blandet kvalitet, men der er bestemt en masse godt i mellem samt noget for en hver smag.

Læs resten af indlægget

Det bedste fra Heartland Festival 2018

Udgivet den 6. juni, 2018 i Festivaler

Heartland Festival 2018, Stedsands in the Woods

Det er næsten ikke til at forstå, at weekenden, og dermed Heartland Festival 2018, er slut for denne gang. Så nu render jeg rundt med festivalblues og tænker tilbage på nogle fantastiske dage. Heartland Festival er en festival uden sammenligning, og jeg vil vove og påstå, at årets festival, som var den tredje af slagsen, er den hidtil bedste. Som du nok har kunne fornemme, hvis du har fulgt med på Instagram, så var det tre dage med den skønneste mad og drikke i lange baner. Madscenen har været i top lige fra det første år, og den er kun blevet bedre og bedre for hvert år, der er gået indtil videre. Så nu går jeg blot og venter på, at det bliver d. 30 maj. 2019, så jeg kan se, hvad næste års Heartland Festival har at byde på. 

Læs resten af indlægget

Heartland Festival – festivalsmad i verdensklasse

Udgivet den 2. juni, 2018 i Festivaler

Heartland Festival, Musling Bistro, Østers

Efter en forrygende start på årets Heartland Festival med en masse dejlig mad og vin var forventningerne sat højt til andendagen – og jeg skal love for, at de blev indfriet. Dagen i går bød bl.a. på østers, vanvittig lækker sydamerikansk streetfood samt læskende naturvin i lange baner (måske lidt for lange baner…). Madscenen på Heartland Festival er uden sammenligning den bedste jeg har oplevet til dags dato, så har du svært ved at udvælge dagens måltider, så får du her en række gode bud. Fik du ikke læst om første dag på festivalen, så finder du indlægget her.

Læs resten af indlægget

Heartland Festival – mad og drikke efter første dag

Udgivet den 1. juni, 2018 i Festivaler

Heartland Festival, Tatar med fjordrejer og asparges

Heartland Festival er uden tvivl en af landets mest interessante festivaler når det kommer til mad og drikkevarer. Her finder du nemlig alt lige fra talks og workshops om vilde urter, fynsk whisky, kaffe og chokolade til streetfood og skaldyrsfade fra Bib Gourmand-restauranterne PMY og Musling Bistro samt burgere fra Gasoline Grill, der er kåret til en af verdens bedste burgerbarer af Bloomberg. Så der er uden tvivl noget for enhver smag, og alt sammen i de mest fantastiske omgivelser. Med alle de fantastiske muligheder kan de være svært at vælge – og nå det hele for den sags skyld – men jeg har allerede efter første dag på festivalen været igennem lidt forskelligt, som du kan læse om herunder.

Læs resten af indlægget

Sabi Omakase i Stavanger – norsk sushi i verdensklasse

Udgivet den 10. maj, 2018 i Restaurantbesøg

Sabi Omakase i Stavanger

Tilbage i 2016 skrev min norske bloggerkollega Anders Husa om et besøg på Sabi Omakase. Dette var første gang, jeg hørte om Sabi Omakase, en autentisk Tokyo-style sushibar i Stavanger med plads til blot 10 gæster. Sidste år modtog Sabi Omakase sin første Michelinstjerne og sidenhen har bl.a. den gode Rasmus Palsgård, aka Feinschmeckeren, også skrevet om stedet, hvilket blot gav mig endnu større lyst til at besøge Sabi Omakase. I efteråret sidste år lykkedes det mig at booke to pladser på den eftertragtede restaurant, og her i påsken gik turen endelig til Stavanger. 

Læs resten af indlægget

Nyborg Destilleri – et ambitiøst og råvarebevist køkken

Udgivet den 4. april, 2018 i Restaurantbesøg

Nyborg Destilleri, stenbider og stenbiderrogn

I sommeren 2017 kunne Nyborg Destilleri endelig slå dørene op efter en totalrenovation af lokalerne, hvor statsbanernes gamle togværksteder holdt til i 125 år. Udover en spiritusproduktion lægger Nyborg Destilleri også hus til både en lille butik, hvor man kan købe deres produkter samt en bar/café og ikke mindst en restaurant med høje ambitioner. Selvom bygningerne er blevet totalrenoveret, så har man valgt at være tro mod de historiske bygninger og holdt fast i en rustik indretning, der skaber en utrolig dejlig atmosfære.

Læs resten af indlægget

Restaurant Pasfall – klassisk kogekunst på højt niveau

Udgivet den 12. december, 2017 i Restaurantbesøg

Restaurant Pasfall, jomfruhummer

Restaurant Pasfall har længe haft ry som en af Odenses bedste restauranter, og restauranten har i lang tid stået på min liste over restauranter, jeg gerne ville besøge. Dette fik jeg gjort noget ved, da Maiken og jeg sidste weekend slog et smut forbi til en fantastisk middag. 

Læs resten af indlægget

Slow Cheese Copenhagen 2017 – en dag i ostehimlen

Udgivet den 23. november, 2017 i Anmeldelser

Slow Cheese Copenhagen, Jürss Mejeri, Granbarksost

I starten af måneden løb Danmarks fedeste ostefestival, Slow Cheese Copenhagen, af stablen for andet år i træk. Til festivalen var cremen af dansk og svensk ostehåndværk samlet, og udover en masse ostesmagsprøver bød dagen på en snak med andre ostenørder og en kickass workshop med den canadiske osteguru David Asher.

Læs resten af indlægget

Tequila- og mezcalsmagning med Tequila Ocho

Udgivet den 27. marts, 2017 i Smagninger

Tequila Ocho

De fleste forbinder nok tequila med noget, der ikke smager særligt godt og typisk bliver drukket som shots med salt og citron, hvilket er en skam. Tequila kan nemlig være en lækker lille sag, der snildt kan drikkes rent, hvilket jeg oplevede til en tequilasmagning for nylig. 

Læs resten af indlægget

MASH Odense – amerikansk bøfhus i særklasse

Udgivet den 5. januar, 2017 i Restaurantbesøg

MASH Odense, Kød, Bøffer, Dry aged, Krogmodnet

I starten af december åbnede den danske bøfkæde MASH deres niende restaurant, nemlig MASH Odense. Foruden fem restauranter i København har MASH også restauranter i både Aarhus, Hamborg og London, og nu var tiden kommet til at åbne i Odense. 

Læs resten af indlægget

Under Lindetræet – klassisk gourmet i hjertet af Odense

Udgivet den 31. juli, 2016 i Restaurantbesøg

Under Lindetræet, Odense, Champagne

Restaurant Under Lindetræet er beliggende i en mere end 200 år gammel bygning lige overfor H.C. Andersens hus midt i Odense. Der er med andre ord lagt op til en oplevelse i skønne omgivelser, når man træder ind af døren. 

Læs resten af indlægget

Restaurant Alchemist & G.H. Mumm

Udgivet den 6. maj, 2016 i Restaurantbesøg

Restaurant Alchemist, Rasmus Munk

Champagnehuset G.H. Mumm har netop frigivet sine bedste vintage champagner gennem 30 år i en ny Collection du Chef de Caves, og sammen med 14 andre bloggere, jounalister o.l. var jeg inviteret til at smage på vinene i tirsdags. Dette foregik hos den berygtede Rasmus Munk på Restaurant Alchemist. 

Læs resten af indlægget

Ferie i Rom – en guide til mad og drikke i Rom

Udgivet den 25. april, 2016 i Rejser

Ferie i Rom, Campo de' Fiori, Artiskokker

For små to uger siden pakkede Maiken og jeg kufferten og tog et smut til Rom. Vi snuppede fire overnatninger på en Bed & Breakfast, fik set det meste af Rom og vigtigst af alt: fik spist en masse dejlig mad og drukket en masse vin! 

Læs resten af indlægget

Falsled Kro – en rejse værd

Udgivet den 28. februar, 2016 i Restaurantbesøg

Falsled kro

Falsled Kro har i mange år været blandt Fyns bedste restauranter, og selvom de ikke fik en stjerne i onsdags, så blev de stadig én af de første fynske restauranter, der fik en anbefalelse af Michelinguiden. Dagen efter var jeg et smut forbi den hyggelige landevejskro for at se, hvad de kunne byde på. 

Læs resten af indlægget

Champagnesmagning: Extra Brut

Udgivet den 25. oktober, 2015 i Smagninger

Champagnesmagning: Extra Brut

Champagne er en dejlig ting og noget man burde drikke noget mere af. Jeg har aldrig gjort mig ret meget i champagne – primært pga. prisen – men det blev der gjort noget ved for et par uger siden, da jeg sammen med en flok andre champagneelskere holdt en lille champagnesmagning. 

Læs resten af indlægget

Hotel Hesselet – god mad i skønne omgivelser

Udgivet den 30. september, 2015 i Restaurantbesøg

Hotel Hesselet - god mad i skønne omgivelser

I sidste uge var jeg inviteret en tur på Hotel Hesselet at spise sammen med en flok andre bloggere her fra Odense, og det skulle vise sig at være en rigtig hyggelig aften med en masse dejlig mad og vin. 

Læs resten af indlægget

En forsmag på Food Festival 2015

Udgivet den 30. august, 2015 i Festivaler

En forsmag på Food Festival 2015

Næste weekend er der Food Festival på Tangkrogen i Aarhus, og i sidste uge var jeg sammen med en håndfuld andre mandlige bloggere inviteret til et arrangement, hvor vi fik en forsmag på, hvad Food Festival 2015 byder på. 

Læs resten af indlægget

Roskilde Festival 2015: madevents

Udgivet den 21. juli, 2015 i Festivaler

Roskilde Festival 2015, køen til Ice Ice Baby

På Roskilde Festival 2015 var madscenen ret imponerende, og det var bestemt ikke begrænset til udvalget af mad- og drikkeboder. Udover alle de skønne boder, så var der også arrangeret en række af spændende madevents, hvor jeg heldigvis nåede at deltage i et par af dem. 

Læs resten af indlægget

Roskilde Festival 2015: mad og drikkevarer

Udgivet den 13. juli, 2015 i Festivaler

Roskilde Festival 2015, Juice & Booze

Ligesom tusindvis af andre var jeg en del af Danmarks 4. største by for en uge, da jeg var afsted på Roskilde Festival 2015. Jeg havde aldrig været på Roskilde Festival før, så jeg havde længe set frem til at opleve de mange muligheder for at spise og drikke på festivalen. 

Læs resten af indlægget

Nørrebro Bryghus – ølsmagning og -middag

Udgivet den 30. april, 2015 i Restaurantbesøg, Smagninger

Nørrebro Bryghus - ølsmagning og ølmiddag

For noget tid siden tikkede der en mail ind fra Nørrebro Bryghus, som ønskede at slå et slag for det gode øl, og de bød i den forbindelse på ølsmagning og -middag på deres brewpub på Nørrebro. For nogle uger siden gik turen derfor til hovedstaden med en forventning om masser af god og velbrygget øl. 

Læs resten af indlægget

Bar Snik Snak – lækker tapas til frokost

Udgivet den 14. april, 2015 i Restaurantbesøg

Tapas på Bar Snik Snak - grillede padron peber

Udvalget af frokostrestauranter i Odense har længe været domineret af diverse caféer, nogle bedre end andre. Der findes dog enkelte steder, som skiller sig lidt ud, og for et par uger siden stod den på tapas, da Maiken og jeg spiste en dejlig frokost på Bar Snik Snak i Odense. 

Læs resten af indlægget

Brouwerij de Molen besøger Ugly Duck

Udgivet den 12. marts, 2015 i Anmeldelser

Brouwerij de Molen besøger Ugly Duck, Indslev Bryggeri

I starten af februar besøgte den hollandske brygger Menno Olivier Indslev Bryggeri i Nørre Aaby på Fyn. Menno står bag det hollandske bryggeri Brouwerij de Molen, som er kendt for sine fantastiske, kulsorte øl. Menno skulle sammen med Indslevs bryggere brygge en sort øl på 12,5%. 

Læs resten af indlægget

Bloggerevent med Jameson Whiskey

Udgivet den 14. februar, 2015 i Anmeldelser

Bloggerevent med Jameson Whiskey

I starten af januar havde Jameson Whiskey inviteret til et bloggerarrangement hos Mesteren & Lærlingen i Kødbyen, som skulle vise sig at blive en ganske interessant aften med spændende cocktails og lækker mad. 

Læs resten af indlægget

Goma – japansk gourmet i hjertet af Odense

Udgivet den 10. februar, 2015 i Restaurantbesøg

Goma Odense - to slags østers

Goma har længe været på listen over restauranter, som jeg gerne ville prøve, og dette ønske blev endeligt indfriet, da Maiken og jeg besluttede os for at fejre nytårsaften på Goma, hvilket viste sig at være rigtig godt. 

Læs resten af indlægget

Julefrokost på Restaurant Kronborg

Udgivet den 3. december, 2014 i Restaurantbesøg

Restaurant Kronborg - så er der snaps

Julefrokoster er en obligatorisk del af julen, så da jeg forleden blev inviteret til at prøve Restaurant Kronborgs Julefrokost skulle der ikke meget overtalelse til. Og som til en hvilken som helst anden julefrokost var der både rigeligt mad, snaps og øl, så det skulle vise sig at blive en fornøjelig eftermiddag. 

Læs resten af indlægget

Kunsten at blande druesorter fra Rhône

Udgivet den 27. september, 2014 i Smagninger

Tre druesorter fra Rhône: Grenache, Mourvédre og Syrah

I sidste uge havde Côtes du Rhône inviteret til en vinaften på Beau Marche, hvor temaet var “Bland din egen vin”. Vi skulle – under kyndig vejledning af vinkyper Malene Hertz – blande vores egen vin ud fra 3 forskellige vine lavet på rene druesorter fra Côtes du Rhône. 

Læs resten af indlægget

Copenhagen Gin Walk #5

Udgivet den 22. september, 2014 i Smagninger

Copenhagen Gin Walk - Nordisk Gin og Fever-Tree Tonic

I slutningen af sidste måned var jeg til Copenhagen Gin Walk, som var en aften i ginnens tegn, hvor vi besøgte fire forskellige cocktailbarer i København. Der blev lagt ud med verdenspræmiere på en ny dansk gin efterfulgt af bl.a. gin og tapas og cocktails og meatball sliders. 

Læs resten af indlægget

Vind biografbilletter til Hundredfodsrejsen (SLUT)

Udgivet den 8. september, 2014 i Anmeldelser

Vind biografbilletter til Hundredfodsrejsen

Billedet er leveret af Nordisk Film

På torsdag (d. 11/9) har landets biografer præmiere på Hundredfodsrejsen, som handler om en indisk familie, der flytter til en lille fransk landsby og åbner en indisk restaurant lige overfor en fransk michelinrestaurant. I den forbindelse har jeg fået lov at udlodde lidt fribilletter til filmen sponsoreret af Nordisk Film

Læs resten af indlægget

Franske Fristelser på Kok & Vin

Udgivet den 5. september, 2014 i Restaurantbesøg

Odense Film Festival - Franske Fristelser - Kok & Vin - Snacks, sardiner, blå kartoffelchips

I sidste uge var der Odense Film Festival, og i den forbindelse havde Maiken og jeg købt billet til arrangementet “Franske Fristelser” på Kok & Vin. Det var ét af tre arrangementer, hvor Odense Film Festival havde kombineret mad og film. 

Læs resten af indlægget

Prag III – moderne thai og skøn italiensk mad

Udgivet den 18. august, 2014 i Rejser

Prag - Sankt Vitus-katedralen

Søndag var vores fjerde dag i Prag, som vi havde besluttet skulle bruges på en tur til Prags borgområde, hvor bl.a. Sankt Vitus-katedralen ligger, så vi tog tidligt afsted og tog med hhv. metro og sporvogn op til borgområdet. 

Læs resten af indlægget

Prag II – tjekkisk mad og fransk gourmet

Udgivet den 15. august, 2014 i Rejser

The Strahov Monastic Brewery

Tredje dag i Prag (lørdag) tog vi ind til det jødiske kvarter, Josefov, for at se alle de jødiske udstillinger, kirkegård og synagoer etc., men fandt hurtigt ud af, at jøderne holder sabbat om lørdagen, hvorfor alle seværdighederne var lukket. Vi besluttede os for at tage op på Petrin-højen, hvor der bl.a. ligger et kloster og en brewpub, hvor vi kunne få lidt tjekkisk mad til frokost. 

Læs resten af indlægget

Prag I – kolde øl og tjekkisk mad

Udgivet den 13. august, 2014 i Rejser

Kolde øl og tjekkisk mad

I år havde Maiken og jeg besluttet os for at tage en tur til Prag i vores ferie på trods af, at ingen af os vidste noget som helst om byen. Vi havde begge hørt, at Prag skulle være en enormt flot og rimelig billig by, så vi drog afsted mod Prag for at se, hvad byen havde at byde på, udover tjekkisk mad.

Læs resten af indlægget

Test af den nye Moccamaster Cup One (reklame)

Udgivet den 30. juli, 2014 i Tests

Moccamaster Cup One

Som du måske har bemærket, så er jeg lidt af en kaffenørd, og jeg elsker at kræse for min kaffe. Herhjemme brygger vi ofte 1-2 kopper kaffe af gangen, og især Maiken bruger ofte vores store Moccamaster til at brygge én kop kaffe, så da jeg blev tilbudt at teste Moccamaster Cup One, som er en miniudgave af den håndbyggede klassiker, skulle der ikke meget overvejelse til. 

Læs resten af indlægget

Restaurant Lieffroy – gourmet med udsigt

Udgivet den 20. juli, 2014 i Restaurantbesøg

Restaurant Lieffroy - Rosé Champagne, Domaine J. Charpentier

Sidste weekend gik turen til Nyborg for at spise på Restaurant Lieffroy. I starten af marts havde Maiken og jeg været nede og få en 4-retters menu med champagne og vin, og der var vi meget positivt overraskede. Vi besluttede os derfor for at komme tilbage til sommer og forhåbentligt få plads ved de store panoramavinduer ud til Storebælt. 

Læs resten af indlægget

Ny espresso fra Øristeriet

Udgivet den 20. maj, 2014 i Tests

Ny espresso fra Øristeriet - Single Origin Espresso, Balmaadi Estate

Øristeriet har for nylig fået en ny espresso i deres sortiment, som jeg har været så heldig at få lov at teste. Som du måske husker, så har jeg tidligere testet kaffe fra Øristeriet, hvor niveauet var meget højt, så da jeg fik tilbuddet, kunne jeg næsten ikke vente med at smage denne nye espresso fra Øristeriet. 

Læs resten af indlægget

Japansk takeaway fra INSU

Udgivet den 27. april, 2014 i Restaurantbesøg

 

Japansk takeaway fra INSU

Takeaway er ofte noget som man forbinder med fastfood som pizza, burger og pommes frites, og herhjemme er det noget, som vi primært benytter os af engang imellem, når der er kommet lidt for meget vin indenbords den forgående dag. 

Læs resten af indlægget

“Snaps – Naturen paa flaske” af Rasmus Leck Fischer

Udgivet den 16. december, 2013 i Tests

Rasmus Leck Fischer har for nyligt udgivet en ny bog, der ligesom sin forgænger “Ukrudt” opfordrer læseren til at komme ud i naturen og benytte sig af nogle af alle de gratis råvarer. Som titlen på bogen afslører, “Snaps – Naturen paa flaske” så handler det denne gang om snaps. 

Læs resten af indlægget

God økologisk kaffe fra Øristeriet

Udgivet den 6. december, 2013 i Tests

God økologisk kaffe fra Øristeriet

Der er ikke nogen bedre måde at starte dagen på end med en god kop kaffe, og det sidste stykke tid har den kaffe endda også været økologisk. Øristeriet har nemlig været så venlige at sende mig et lille udvalg af deres forskellige kaffebønner, som jeg så har haft mulighed for at smage på.  

Læs resten af indlægget

En aften med Electrolux, sous vide og lakrids

Udgivet den 27. november, 2013 i Anmeldelser

En aften med Electrolux, sous vide og lakrids

Sous vide har længe været forbeholdt professionelle kokke, men er i højere grad ved at være mere tilgængeligt for den almene bruger. De seneste par år er både vakuumpakkere, temperaturstyrede vandbad og andet sous videudstyr begyndt at dukke op hos større producenter som f.eks. OBH Nordica og nu også Electrolux. 

Læs resten af indlægget

Årets julevin 2013

Udgivet den 22. november, 2013 i Smagninger

Årets julevin 2013

Julen nærmer sig med hastige skridt og udover, at der skal købes julegaver, handles ind til julemaden, osv., så skal der også snart findes ud af, hvilken vin, der skal drikkes til al den skønne julemad juleaften. Så derfor inviterede jeg for nylig et par venner på den helt store julemiddag med det formål at smage på 6 forskellige vine hertil. 

Læs resten af indlægget

Copenhagen Cooking på Davids Bistro og No 1

Udgivet den 12. september, 2013 i Restaurantbesøg

Smag på Rhône til Copenhagen Cooking på Davids Bistro og No 1

I forrige uge var jeg blevet inviteret til en fransk dobbeltmiddag på Davids Bistro og Restaurant No 1 – med fokus på Côtes du Rhône vine – i forbindelse med Copenhagen Cooking 2013. Det var Inter Rhône, der havde været så flinke at sende mig en invitation, og man skulle da være et skarn for at sige nej til sådan en invitation. Udover mad og vin en masse var sådan en tur jo også en fin mulighed for at møde nogle af de andre madbloggere. 

Læs resten af indlægget

Brunch på Under Lindetræet

Udgivet den 8. august, 2013 i Restaurantbesøg

Pocheret æg med røget laks og karse - Brunch på Under Lindetræet

I lørdags var Maiken og jeg til brunch på Under Lindetræet i Odenses gamle bydel. Det er en rigtig hyggelig restaurant, som står højt på listen over restauranter, vi gerne vil tilbringe en aften på, men i denne omgang måtte vi “nøjes” med en brunch, hvilket bestemt var en god start på dagen. 

Læs resten af indlægget

Kulinarisk Sydfyn 2013

Udgivet den 10. juli, 2013 i Festivaler

Kulinarisk Sydfyn 2013

Forrige weekend var der Kulinarisk Sydfyn, som er en af Danmarks største fødevaremarkeder, hvor der er fokus på kvalitet og “den gode smag”, og det er en tilbagevendende begivenhed i Svendborg. I år var første gang både Maiken og jeg var med til dette fantastiske fødevaremarked, og det er bestemt ikke sidste gang.

Læs resten af indlægget

Klimavenlig middag på Restaurant No 61

Udgivet den 11. juni, 2013 i Restaurantbesøg

Klimavenlig middag på Restaurant No 61

I starten af maj var jeg så heldig at vinde et gavekort på en middag for to til Restaurant No 61 i en konkurrence med fokus på klimavenlig mad – primært i forbindelse med, at den danske aspargessæson endelig var skudt igang. For et par uger siden var jeg så på Restaurant No 61 og spise med min kæreste Maiken, hvor vi nød en klimavenlig middag. 

Læs resten af indlægget