Snacks

Saltmandler – nem opskrift på hjemmelavede saltmandler

Udgivet af den 30. juni, 2014 i Snacks

Sprøde saltmandler

Hjemmelavede saltmandler er en super nem og lækker snack, som jeg efterhånden har lavet en del gange. Jeg laver ofte lidt snacks til gæsterne, inden vi skal spise, og jeg har bl.a. lavet saltmandler som snack til nytår, og da vi havde venner på besøg til sushi

Læs resten af indlægget

Nytårssnacks 2013

Udgivet af den 3. januar, 2014 i Snacks

Nytårssnacks 2013

Så er det store festmåltid overstået, og hverdagen er startet igen. For mit vedkommende betyder det, at eksamensperioden så småt er begyndt, og jeg skal til at begrave mig i bøgerne igen, men inden jeg begraver mig alt for dybt, så skal I da lige ha’ opskrifterne på sidste års nytårssnacks. 

Læs resten af indlægget

To slags hjemmelavede ispinde

Udgivet af den 5. august, 2013 i Snacks

Ispinde

Det seneste stykke tid har det været helt vildt varmt her i lille Danmark. I sådan en varme er det skønt at kunne køle sig ned ved at spise en ispind engang imellem, og så er det jo oplagt at lave dem selv.

Læs resten af indlægget

Snacks til nytårsmenuen – forslag til nytårssnacks

Udgivet af den 18. januar, 2013 i Snacks

Snacks til Nytårsmenuen 2012

Jeg håber, at I alle har haft et rigtig godt nytår med masser af skøn mad og vin. Grundet en masse eksaminer har der været lidt stille på bloggen her på det seneste, men nu har jeg endelig fået lidt luft i programmet og tid til at skrive lidt om nytårsmenuen 2012, og dermed også de snacks jeg serverede til nytårsmenuen. 

Læs resten af indlægget

Grønkålschips med salt og balsamico

Udgivet af den 5. november, 2012 i Snacks

Kålchips med salt og balsamico

Som nævnt i sidste indlæg fik vi købt en ordentlig buket grønkål ved grønthandleren, hvorfor der selvfølgelig var noget i overskud fra suppen. Noget af det røg i fryseren til en anden go’ gang, og resten gik til en lille portion grønkålschips. Det var første gang, at vi forsøgte os med grønkålschips, og de blev faktisk overraskende gode og super sprøde. Derudover er det et lækkert og sundere alternativ til traditionelle chips, når den lille sult står for døren.

Læs resten af indlægget