Annoncering og sponsoreret indhold


Rigeligtsmør.dk er en livsnyders madblog om mad, vin og gastronomi (læs mere om mig og bloggen her), der læses af mere end 60.000 unikke danske besøgende hver måned og har mere end 80.000 sidevisninger om måneden. Desuden har bloggen over 3000 følgere på Instagram, og mere end 2000 følgere på Facebook

Sponsorerede indlæg

Jeg er som udgangspunkt altid interesseret i og åben overfor nye samarbejder, så længe, at jeg finder produktet eller oplevelsen relevant for bloggen. Min og bloggens troværdighed er afgørende for mig, og jeg skriver kun om produkter, som jeg selv kan stå inde for. Links i sponsorerede indlæg vil altid være markeret som “nofollow” links efter Googles retningslinjer.

Det vil altid fremgå tydeligt af et sponsoreret indlæg, at der er tale om reklame, hvilket gøres ved at indlægget markeres med “reklame” i titlen. Dertil skal det siges, at alt indhold selvfølgelig udarbejdes af mig selv, hvilket inkluderer både tekst, billeder, opskrift etc. Jeg lægger vægt på at producere relevant og værdifuldt indhold for både samarbejdspartner og læser.

Eksempler på tidligere samarbejder:

Priser og muligheder

Jeg er altid åben overfor nye samarbejder, hvad enten der er tale om sponsorerede indlæg, opskriftsudvikling, madfotografi eller noget helt fjerde. Er du interesseret i et samarbejde, så er det blot at sende mig en mail på kontakt@rigeligtsmor.dk, så tager vi en snak om priser og muligheder og skræddersyer et samarbejde, der passer til lige netop din virksomhed.