Bag om bloggen

Om bloggeren

Hvem er jeg?

Jeg hedder Martin, og jeg er en 30 årig livsnyder bosat i Odense sammen med min kæreste Maiken. Jeg er uddannet cand.scient i datalogi og arbejder til daglig indenfor it-branchen. Mad, vin og gastronomi har de sidste mange året været en stor del af mit liv, og det er en hobby, der bliver dyrket flittigt.

Jeg har altid været glad for mad (hvem er ikke det?), men min interesse for madlavning opstod, da jeg for mange år siden flyttede hjemmefra, og det gik op for mig, at jeg pludselig selv skulle sørge for, at der kom god mad på bordet. Derfra har det så ellers taget fart, og jeg har ikke tal på, hvor mange forskellige nicher inden for gastronomiens verden, jeg efterhånden har haft givet mig i kast med. Undervej er det også blevet til en meget kort karriere som kokkeelev, hvor jeg hurtigt fandt ud af, at det ikke var en karriere for mig.

Bæredygtighed og kvalitet og oprindelse af råvarer er noget, der fylder en del i mit liv, hvilket du forhåbentligt også kan læse i mange af mine indlæg her på bloggen. Jeg elsker at komme så tæt på råvarernes oprindelse som muligt, og for mig er der ikke noget bedre end grøntsager, jeg selv har dyrket, urter jeg selv har sanket, fisk jeg selv har fanget eller dyr, der har levet et godt liv på en gård, som jeg selv har haft mulighed for at besøge. Jeg synes, at det er vigtigt, at man ved, hvor ens mad kommer fra. Så selvom jeg elsker et godt stykke kød, så er det bestemt ikke det, jeg spiser mest af, da det dels kan være utroligt svært at opdrive kød af en ordentlig kvalitet, og dels fordi jeg ofte finder fisk og skaldyr samt grøntsagsbaserede retter mere interessante.

En af mine andre store interesser, som du også vil støde på her på bloggen, er vin. Mad og vin hænger ofte sammen, og jeg har som en naturlig følge af mit gastronomiske eventyr udviklet en stor interesse for vin.

 

Om Rigeligtsmør.dk

Bloggen startede jeg tilbage i 2010 for at dele mine erfaringer i køkkenet og inspirere andre til at give sig i kast med diverse madlavningsprojekter. Til at starte med havde jeg ingen forventninger om, at der rent faktisk sad folk derude, der havde lyst til at følge med, så derfor var det ligeså meget for at have et sted, hvor jeg kunne samle mine opskrifter til eget behov. Det skulle vise sig, at I faktisk var en hel del, der ønskede at følge med, og i dag har Rigeligtsmør.dk over 35.000 unikke læsere om måneden. Så formålet med bloggen er i højere grad blevet at dele min passion for mad og vin og ikke mindst at oplyse og inspirere jer til at lave en masse lækker mad i køkkenet (og drikke noget god vin til).

Interesseret i et samarbejde? Læs mere om besøgstal, annoncering og sponsorerede indlæg på Rigeligtsmør.dk her.

På bloggen vil du primært finde opskrifter, hvor fællesnævneren er velsmag! Og velsmag opnår man nemmest med et godt udgangspunkt, altså råvarer i sæson og af høj kvalitet. Du finder både hurtige og nemme opskrifter, der ikke nødvendigvis kræver den store indsats samt mere tidskrævende opskrifter. Derudover deler jeg også beretninger fra både restaurantbesøg og rejser.

Jeg håber, at du vil læse med her på bloggen og få gode idéer til aftensmaden eller blive inspireret på anden vis. Du kan også følge bloggen på Facebook, Instagram og Bloglovin’. Du skal være mere end velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev herunder, så du får besked direkte i din mailboks hver gang, der sker noget nyt på bloggen. Har du spørgsmål til de enkelte opskrifter, kan du skrive en kommentar under opskriften.

Har du andre spørgsmål, forespørgsler, ris, ros eller andet input til bloggen, så skal du være velkommen til at sende mig en mail på kontakt@rigeligtsmor.dk

 

 

Rigeligtsmør.dk støtter

 

MiljøvenligpakningStop Papirspild mærket

 


10 Kommentarer

  1. Så glad jeg fant din blogg,alltig artig med nye blogger om mat.Selv har jeg gått 2år på husmorskole i Danmark i min ungdom,så det er lenge siden.Har i den senere tid blitt intressert i lavkarbo.Jeg har ikke gått ned i vekt,men føler meg friskere.Både min mann og jeg elsker og se på matprogram på tv.Men vi er elendige på kjøkknet.Men vi har opprettholdt vekta vår.:))))))))))))))))))

    • Jeg er glad for at høre, at du synes om min blog 🙂 Det er altid dejligt med lidt respons.

  2. Hej. Søgte på pulled pork, da jeg fandt denne fantastiske side 🙂 tilføjet til bogmærker!

    • Hej Anders 🙂

      Tak for kommentaren. Er glad for du kan li’ min blog 🙂

      Venlig hilsen
      Martin

  3. Fantastisk BBQ sovs! Takker…

    • Er glad for at høre, at du kunne li’ den 🙂

      Venlig hilsen
      Martin

  4. Hvor har du købt de sorte kakler/plader , som du har koldt røget laks på?

    Hilsen Tanya

    • Hej Tanya,

      Dem kan man efterhånden købe ret mange steder.. Jeg har vist set dem både i Inspiration, Magasin og Sinnerup 🙂

  5. Hej Martin.

    Jeg har lige en lille opskrift på chilipasta jeg vil dele med dig.
    Den er super i sovser, på burgere, hotdogs, i pitabrød, dip og meget andet.

    300 gr chili af eget valg og styrke
    2 pebergrugter
    2 løg
    3 dl. olie
    1/2 æble
    7-8 fed hvidløg
    2 dåser tomatpuré

    Alt undtagen tomatpuréen varmes stille i en gryde indtil løgene er blanke. Herefter blendes det hele sammen med puréen til en lind konsistens.
    Man kan erstatte puréen med friske tomater, men så skæres lidt ned på olien. Det er bare at give gas og prøve sig frem.

    • Hej Dion,

      Tak for opskriften på chilipasta.. Det lyder ikke helt tosset.. Jeg plejer selv at blende chilier med hvidløg og soltørrede tomater, hvilket også resulterer i en rigtig lækker pasta 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Riiigeligt smør... direkte i din mailboks

 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få besked i din mailboks hver gang, der sker noget nyt på bloggen.

Ved tilmelding modtager du en e-mail, som du skal bekræfte.

Tak for din tilmelding.