Bag om bloggen


Om bloggeren

Hvem er jeg?

Jeg hedder Martin, og jeg er en 33 årig livsnyder bosat i Odense sammen med min kæreste Maiken. Jeg er uddannet cand.scient i datalogi og arbejder til daglig indenfor it-branchen. Mad, vin og gastronomi har de sidste mange året været en stor del af mit liv, og det er en hobby, der bliver dyrket flittigt. Derudover er jeg også medejer af Vinifikant, som er en vinimport med fokus på små europæiske vinproducenter, der arbejder med respekt for naturen og laver vine med minimal indblanding.

Jeg har altid været glad for mad (hvem er ikke det?), men min interesse for madlavning opstod, da jeg for mange år siden flyttede hjemmefra, og det gik op for mig, at jeg pludselig selv skulle sørge for, at der kom god mad på bordet. Derfra har det så ellers taget fart, og jeg har ikke tal på, hvor mange forskellige nicher inden for gastronomiens verden, jeg efterhånden har haft givet mig i kast med. Undervej er det også blevet til en meget kort karriere som kokkeelev, hvor jeg hurtigt fandt ud af, at det ikke var en karriere for mig.

Bæredygtighed og kvalitet og oprindelse af råvarer er noget, der fylder en del i mit liv, hvilket du forhåbentligt også kan læse i mange af mine indlæg her på bloggen. Jeg elsker at komme så tæt på råvarernes oprindelse som muligt, og for mig er der ikke noget bedre end grøntsager, jeg selv har dyrket, urter jeg selv har sanket, fisk jeg selv har fanget eller dyr, der har levet et godt liv på en gård, som jeg selv har haft mulighed for at besøge. Jeg synes, at det er vigtigt, at man ved, hvor ens mad kommer fra. Så selvom jeg elsker et godt stykke kød, så er det bestemt ikke det, jeg spiser mest af, da det dels kan være utroligt svært at opdrive kød af en ordentlig kvalitet, og dels fordi jeg ofte finder fisk og skaldyr samt grøntsagsbaserede retter mere interessante.

En af mine andre store interesser, som du også vil støde på her på bloggen, er vin. Mad og vin hænger ofte sammen, og jeg har som en naturlig følge af mit gastronomiske eventyr udviklet en stor interesse for vin.

Om Rigeligtsmør.dk

Bloggen startede jeg tilbage i 2010 for at dele mine erfaringer i køkkenet og inspirere andre til at give sig i kast med diverse madlavningsprojekter. Til at starte med havde jeg ingen forventninger om, at der rent faktisk sad folk derude, der havde lyst til at følge med, så derfor var det ligeså meget for at have et sted, hvor jeg kunne samle mine opskrifter til eget behov. Det skulle vise sig, at I faktisk var en hel del, der ønskede at følge med. Så formålet med bloggen er i højere grad blevet at dele min passion for mad og vin og ikke mindst at oplyse og inspirere jer til at lave en masse lækker mad i køkkenet (og drikke noget god vin til).

Interesseret i et samarbejde? Læs mere om besøgstal, annoncering og sponsorerede indlæg på Rigeligtsmør.dk her.

På bloggen vil du primært finde opskrifter, hvor fællesnævneren er velsmag! Og velsmag opnår man nemmest med et godt udgangspunkt, altså råvarer i sæson og af høj kvalitet. Du finder både hurtige og nemme opskrifter, der ikke nødvendigvis kræver den store indsats samt mere tidskrævende opskrifter. Derudover deler jeg også beretninger fra både restaurantbesøg og rejser.

Jeg håber, at du vil læse med her på bloggen og få gode idéer til aftensmaden eller blive inspireret på anden vis. Du kan også følge bloggen på Facebook, Instagram og Bloglovin’. Du skal være mere end velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev herunder, så du får besked direkte i din mailboks hver gang, der sker noget nyt på bloggen. Har du spørgsmål til de enkelte opskrifter, kan du skrive en kommentar under opskriften.

Har du andre spørgsmål, forespørgsler, ris, ros eller andet input til bloggen, så skal du være velkommen til at sende mig en mail på kontakt@rigeligtsmor.dk

Rigeligtsmør.dk støtter

Miljøvenligpakning
Stop Papirspild mærket
Reklamebeskyttelse

Få 3 gratis tips til at lave bedre mad

Vil du gerne lave bedre og mere velsmagende mad?

Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få 3 gratis tips, der giver dig bedre mad på bordet.

Mange tak for din tilmelding!