Morgenmad

Surdejsvafler – opskrift på vafler med surdej

Udgivet af den 6. februar, 2020 i Morgenmad, Surdej

Surdejsvaffel med æbler, mandler og ahornsirup

Vafler er skønne på morgenbordet i weekenden, hvor det gerne må være lidt mere lækkert. Der er rig mulighed for at variere sine vafler med lige nøjagtig den topping, man er gladest for. Denne opskrift på surdejsvafler er en anderledes type vafler med en mere syrlig smag, som jeg klart kan anbefale alle surdejs- og vaffelfans at prøve.

Læs resten af indlægget

Amerikanske pandekager – nem opskrift på pandekager

Udgivet af den 8. marts, 2015 i Desserter og kager, Morgenmad

Amerikanske pandekager

Sådan en stak amerikanske pandekager er skønne at starte søndagen ud på. De er både nemme og velsmagende, og de gør weekendmorgenmaden eller brunchbordet ekstra lækkert. 

Læs resten af indlægget

Honningristet müsli – nem opskrift på granola

Udgivet af den 6. september, 2012 i Morgenmad

Nem opskrift på honningristet müsli

Müsli er noget mange spiser, hvis ikke hver dag, så engang imellem. Der er mange fordele ved at lave sin egen honningristet müsli, og den største er selvfølgelig, at man selv kan bestemme, hvad der skal i, og man er ikke i tvivl om, hvad müslien indeholder. Derudover smager det bedre, og så er det tilmed nemt at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at lave sin egen müsli. Især muligheden for selv at bestemme, hvad der kommer i müslien er alletiders, da Maiken f.eks. ikke er særlig glad for rosiner i müsli, hvilket de fleste typer indeholder.

Læs resten af indlægget