Tests

Test af den nye Moccamaster Cup One (reklame)

Udgivet den 30. juli, 2014 i Tests

Moccamaster Cup One

Som du måske har bemærket, så er jeg lidt af en kaffenørd, og jeg elsker at kræse for min kaffe. Herhjemme brygger vi ofte 1-2 kopper kaffe af gangen, og især Maiken bruger ofte vores store Moccamaster til at brygge én kop kaffe, så da jeg blev tilbudt at teste Moccamaster Cup One, som er en miniudgave af den håndbyggede klassiker, skulle der ikke meget overvejelse til. 

Læs resten af indlægget

Ny espresso fra Øristeriet

Udgivet den 20. maj, 2014 i Tests

Ny espresso fra Øristeriet - Single Origin Espresso, Balmaadi Estate

Øristeriet har for nylig fået en ny espresso i deres sortiment, som jeg har været så heldig at få lov at teste. Som du måske husker, så har jeg tidligere testet kaffe fra Øristeriet, hvor niveauet var meget højt, så da jeg fik tilbuddet, kunne jeg næsten ikke vente med at smage denne nye espresso fra Øristeriet. 

Læs resten af indlægget

“Snaps – Naturen paa flaske” af Rasmus Leck Fischer

Udgivet den 16. december, 2013 i Tests

Rasmus Leck Fischer har for nyligt udgivet en ny bog, der ligesom sin forgænger “Ukrudt” opfordrer læseren til at komme ud i naturen og benytte sig af nogle af alle de gratis råvarer. Som titlen på bogen afslører, “Snaps – Naturen paa flaske” så handler det denne gang om snaps. 

Læs resten af indlægget

God økologisk kaffe fra Øristeriet

Udgivet den 6. december, 2013 i Tests

God økologisk kaffe fra Øristeriet

Der er ikke nogen bedre måde at starte dagen på end med en god kop kaffe, og det sidste stykke tid har den kaffe endda også været økologisk. Øristeriet har nemlig været så venlige at sende mig et lille udvalg af deres forskellige kaffebønner, som jeg så har haft mulighed for at smage på.  

Læs resten af indlægget