Fjerkræ

Hjemmelavet kyllingesalat med bacon og estragon

Udgivet af den 6. oktober, 2017 i Fjerkræ, Tilbehør | 0 kommentarer

Hjemmelavet kyllingesalat med estragon

Hjemmelavet kyllingesalat med bacon er både nemt at lave og super lækkert, og som med alt andet, så smager det langt bedre, end hvad man kan købe i supermarkedet. 

Læs resten af indlægget

Kylling i cider- og sennepssauce – opskrift på braiseret kylling

Udgivet af den 10. februar, 2017 i Fjerkræ | 0 kommentarer

Kylling i cider- og sennepssauce - opskrift på braiseret kylling

Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave braiseret kylling i cider, men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at lave det. Nu har jeg langt om længe fået lavet kylling i cider, og det er jeg ked af, at jeg ikke har lavet før, for det smagte altså ret godt! 

Læs resten af indlægget

Kyllingebryst sous vide med parmesansauce

Udgivet af den 4. juni, 2016 i Fjerkræ | 3 kommentarer

Kyllingebryst sous vide med hvide asparges og parmesansauce, Opskrift

Som du måske har læst her på bloggen, så købte jeg for noget tid siden en circulator, som flittigt er blevet brugt til at sous vide æg. Nu kom turen til at lave kyllingebryst sous vide for første gang, hvilket resulterede i et super lækkert og saftigt stykke kyllingebryst. 

Læs resten af indlægget

Coq au Riesling – en klassiker fra Alsace

Udgivet af den 2. april, 2016 i Fjerkræ | 2 kommentarer

Coq au Riesling - en klassiker fra Alsace

Coq au Riesling er en dejlig smagfuld og lidt mere sommerlig ret end den klassiske Coq au Vin. Coq au Riesling er, som navnet indikerer, hane i Riesling og retten kommer oprindeligt fra Alsace. 

Læs resten af indlægget

Citronkylling med linser og appelsinglaserede gulerødder

Udgivet af den 20. marts, 2016 i Fjerkræ | 0 kommentarer

Citronkylling med linser og appelsinglaserede gulerødder

Kylling og citron fungerer utroligt godt sammen, og jeg har allerede flere opskrifter på bloggen med denne skønne kombination. Denne gang har jeg lavet en citronkylling med appelsinglaserede gulerødder og kogte grønne linser fra Puy. 

Læs resten af indlægget

Coq au vin – opskrift på hane i rødvin

Udgivet af den 21. januar, 2016 i Fjerkræ | 4 kommentarer

Coq au vin - hane i vin

Weekenden står for døren, og i weekenden er der endelig tid til at kræse lidt ekstra for maden, så hvad bedre end en dejlig frankofil ret som coq au vin? Og nej, det betyder ikke “kok i vin” (selvom du skal huske at smage på vinen, inden du hælder den i maden), men hane i vin. 

Læs resten af indlægget

Salat med andebryst, grønkål og granatæble

Udgivet af den 14. december, 2015 i Fjerkræ, Salater | 6 kommentarer

Salat med andebryst, grønkål og granatæble

And er en dejlig spise, og en fyldig salat med andebryst, grønkål, æble og granatæble er bestemt ingen undtagelse. Det er en dejlig nem og hurtig hverdagsret, der også smager skønt. 

Læs resten af indlægget

Kylling med parmaskinke og kartoffelkompot

Udgivet af den 17. august, 2015 i Fjerkræ | 0 kommentarer

Kylling med parmaskinke og kartoffelkompot

Kylling med parmaskinke smager altså bare rigtig godt, og når man så også pakker en god håndfuld salvieblade med ind i parmaskinken, så er der ikke et øje tørt. Den fyldige og let salte smag fra parmaskinken komplementerer det lyse og delikate kyllingekød rigtig godt. 

Læs resten af indlægget