Smagninger

Champagnesmagning med ShareWine

Udgivet af den 23. juli, 2019 i Smagninger

Der skænkes champagne blindt

I slutningen af juni måned gik turen til København, nærmere bestemt R Vinbar. Den nystartede platform ShareWine havde nemlig inviteret til champagnesmagning, og som nogle af jer måske ved, så er jeg ret glad for champagne. Faktisk så glad, at jeg gerne rejser over storebælt for at smage otte spændende champagner i selskab med andet champagneinterreseret godtfolk.

Læs resten af indlægget

Tequila- og mezcalsmagning med Tequila Ocho

Udgivet af den 27. marts, 2017 i Smagninger

Tequila Ocho

De fleste forbinder nok tequila med noget, der ikke smager særligt godt og typisk bliver drukket som shots med salt og citron, hvilket er en skam. Tequila kan nemlig være en lækker lille sag, der snildt kan drikkes rent, hvilket jeg oplevede til en tequilasmagning for nylig. 

Læs resten af indlægget

Champagnesmagning: Extra Brut

Udgivet af den 25. oktober, 2015 i Smagninger

Champagnesmagning: Extra Brut

Champagne er en dejlig ting og noget man burde drikke noget mere af. Jeg har aldrig gjort mig ret meget i champagne – primært pga. prisen – men det blev der gjort noget ved for et par uger siden, da jeg sammen med en flok andre champagneelskere holdt en lille champagnesmagning. 

Læs resten af indlægget

Nørrebro Bryghus – ølsmagning og -middag

Udgivet af den 30. april, 2015 i Restaurantbesøg, Smagninger

Nørrebro Bryghus - ølsmagning og ølmiddag

For noget tid siden tikkede der en mail ind fra Nørrebro Bryghus, som ønskede at slå et slag for det gode øl, og de bød i den forbindelse på ølsmagning og -middag på deres brewpub på Nørrebro. For nogle uger siden gik turen derfor til hovedstaden med en forventning om masser af god og velbrygget øl. 

Læs resten af indlægget

Kunsten at blande druesorter fra Rhône

Udgivet af den 27. september, 2014 i Smagninger

Tre druesorter fra Rhône: Grenache, Mourvédre og Syrah

I sidste uge havde Côtes du Rhône inviteret til en vinaften på Beau Marche, hvor temaet var “Bland din egen vin”. Vi skulle – under kyndig vejledning af vinkyper Malene Hertz – blande vores egen vin ud fra 3 forskellige vine lavet på rene druesorter fra Côtes du Rhône. 

Læs resten af indlægget

Copenhagen Gin Walk #5

Udgivet af den 22. september, 2014 i Smagninger

Copenhagen Gin Walk - Nordisk Gin og Fever-Tree Tonic

I slutningen af sidste måned var jeg til Copenhagen Gin Walk, som var en aften i ginnens tegn, hvor vi besøgte fire forskellige cocktailbarer i København. Der blev lagt ud med verdenspræmiere på en ny dansk gin efterfulgt af bl.a. gin og tapas og cocktails og meatball sliders. 

Læs resten af indlægget

Årets julevin 2013

Udgivet af den 22. november, 2013 i Smagninger

Årets julevin 2013

Julen nærmer sig med hastige skridt og udover, at der skal købes julegaver, handles ind til julemaden, osv., så skal der også snart findes ud af, hvilken vin, der skal drikkes til al den skønne julemad juleaften. Så derfor inviterede jeg for nylig et par venner på den helt store julemiddag med det formål at smage på 6 forskellige vine hertil. 

Læs resten af indlægget

Rom og chokoladesmagning i Cadenhead’s Whisky Shop Odense

Udgivet af den 2. maj, 2013 i Smagninger

Rom og chokoladesmagning (amedei) i Cadenhead's Whisky Shop Odense

De sidste tre torsdag har Cadenhead’s Whisky Shop i Odense afholdt rom og chokoladesmagning i samarbejde med Pernille fra Chokomania, som er den danske importør af det skønne italienske Amedei chokolade. Da jeg for nylig er begyndt at arbejde i Cadenhead’s Whisky Shop i Odense, er jeg også med til de fleste arrangementer, som bliver afholdt i butikken – inklusiv denne rom og chokoladesmagning. 

Læs resten af indlægget

Weekendsmagning hos Cadenhead’s Whisky Shop Odense

Udgivet af den 14. februar, 2013 i Smagninger

Weekendsmagning hos Cadenhead's Whisky Shop

Udover at være glad for et godt glas vin eller en go’ øl nyder jeg også en dram i ny og næ, og disse kommer i mange forskellige afstøbninger. Jeg er især glad for en go’ skotsk whisky, som også kommer i et hav af varianter. Når det så er sagt, så nyder jeg det meste, hvad enten det er rom, grappa, calvados, snaps, etc. så længe, at det er af god kvalitet og smager godt. I denne omgang skal det dog handle om whisky.

Læs resten af indlægget

Få 3 gratis tips til at lave bedre mad

Vil du gerne lave bedre og mere velsmagende mad?

Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få 3 gratis tips, der giver dig bedre mad på bordet.

Mange tak for din tilmelding!