Det’ smørret der gør’et – smagning og masterclass i smør
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for smør! Hvis nogen altså skulle være i tvivl. Smør er et fantastisk produkt, der kan bruges på mange forskellige måder, og der er ikke mange ting, der ikke bliver bedre af lidt (læs: rigeligt) smør. Så da Mejeriforeningen i starten af året inviterede til en masterclass i smør, hvor vi bl.a. skulle blindsmage en masse forskellige smør, så fik de selvfølgelig prompte en tilmelding tilbage fra mig.
Læs resten af indlæggetMælk er ikke bare mælk – mælkesmagning med Mejeriforeningen
Mælk smager bestemt ikke ens, og der er faktisk stor smagsforskel på f.eks. sødmælk fra forskellige producenter. Og det skal man altså hverken være ekspert eller mælkefanatiker for at kunne smage – det kræver blot, at man lige stopper op og smager efter engang.
Læs resten af indlæggetNyretapper – slagterens hemmelige udskæring
Nyretapper er en af mine absolutte yndlingsudskæringer, når det kommer til oksekød. Og de senere år er det også gået hen og blevet mere og mere populært, men der er stadig mange, som ikke kender til denne enormt velsmagende udskæring. Men hvad er det egentlig for spøjs udskæring? Og hvordan tilbereder man det?
Læs resten af indlæggetØkologi – du kan gøre en forskel
Coop har sat sig for, at de i løbet af de næste fire år vil gøre Danmark dobbelt så økologisk, og da Maiken og jeg selv handler en del økologisk, så er det bestemt noget, som jeg gerne vil støtte op omkring.
Læs resten af indlæggetParmigiano Reggiano – den rigtige parmesan
I sidste uge havde konsortierne bag Parmigiano Reggiano og Prosciutto di Parma inviteret til en hyggelig lille workshop, så vi kunne blive lidt klogere på især den fantastiske parmesan.
Læs resten af indlægget