Viden om råvarer

Nyretapper – slagterens hemmelige udskæring

Udgivet af den 27. september, 2016 i Viden om råvarer | 0 kommentarer

Nyretapper, Boeuf Onglet, Hanger Steak

Nyretapper er en af mine absolutte yndlingsudskæringer, når det kommer til oksekød. Og de senere år er nyretapper også gået hen og blevet mere og mere populær, men der er stadig mange, som ikke kender til denne enormt velsmagende udskæring. Men hvad er det egentlig for spøjs udskæring? Og hvordan tilbereder man det?

Læs resten af indlægget

Økologi – du kan gøre en forskel (sponsoreret)

Udgivet af den 12. oktober, 2015 i Viden om råvarer | 2 kommentarer

Økologi, friske øko-grøntsager på Torvet i Odense

Coop har sat sig for, at de i løbet af de næste fire år vil gøre Danmark dobbelt så økologisk, og da Maiken og jeg selv handler en del økologisk, så er det bestemt noget, som jeg gerne vil støtte op omkring. 

Læs resten af indlægget

Parmigiano Reggiano – den rigtige parmesan

Udgivet af den 24. november, 2014 i Viden om råvarer | 2 kommentarer

Parmesan - Parmigiano Reggiano 60 Mesi

I sidste uge havde konsortierne bag Parmigiano Reggiano og Prosciutto di Parma inviteret til en hyggelig lille workshop, så vi kunne blive lidt klogere på især den fantastiske parmesan.

Læs resten af indlægget