Vind biografbilletter til Hundredfodsrejsen (SLUT)

Udgivet af den 8. september, 2014 i Anmeldelser


Vind biografbilletter til Hundredfodsrejsen

Billedet er leveret af Nordisk Film

På torsdag (d. 11/9) har landets biografer præmiere på Hundredfodsrejsen, som handler om en indisk familie, der flytter til en lille fransk landsby og åbner en indisk restaurant lige overfor en fransk michelinrestaurant. I den forbindelse har jeg fået lov at udlodde lidt fribilletter til filmen sponsoreret af Nordisk Film

 


Give-awayen er slut og vinderne er blevet fundet ved lodtrækning.

Vinderen af hovedpræmien blev Monica, hvis yndlingsfilm er Det Femte Element. De to præmier à 2x fribilletter gik til hhv. Vika Rasmussen og Katja.

Alle vindere er blevet kontaktet på mail.


 

Jeg oplevede for nyligt kombinationen af filmvisning og mad, men i denne omgang holder vi os til film – til gengæld en film med mere fokus på maden. Da den indiske familie slår sig ned i den franske landsby overfor den franske michelinrestaurant, bliver det startskuddet til en åben køkkenkrig. Du kan se traileren til filmen herunder.

Jeg har selv planer om, at skulle ind og se filmen engang i næste uge, og skulle du også ha’ lyst til at se filmen, så kan du vinde lidt fribilletter her.

Give-away: Vind biografbilletter + goodiebag

Der vil blive trukket lod om én hovedpræmie bestående af: 2x fribilletter til filmen og en goodiebag med lidt fransk vin og indiske krydderier. Derudover vil jeg trække lod om yderligere to præmier à 2x fribilletter til filmen. For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til indlægget herunder, hvor du fortæller, hvilken film, der er din yndlingsfilm.

Konkurrencen løber til søndag d. 14/9-14 kl. 12.00, hvor jeg vil trække en vinder. Vinderen vil blive kontaktet direkte og offentliggjort her på siden.

Martin Villumsen

Passioneret mad-, vin- og surdejsnørd med et hjerte, der banker for hjemmelavet mad af gode råvarer i sæson. Jeg er altid på jagt efter små lokale producenter og råvarer af høj kvalitet, og jeg elsker at formidle denne viden i form af opskrifter og beretninger her på bloggen.

26 Kommentarer

 1. Der findes alt for mange helt igennem fantastiske film men min absolut yndlings ku måske være chocolat med Johnny Depp. Chokolade er en super lækker ingrediens i mange ting men tanken om at den også har nogle dybere og mere følsomme kræfter er rigtig skøn. En absolut must see 🙂

 2. Nu skifter min yndlingsfilm med mit humør, men under indlægget kom jeg til at tænke på filmen chokolat, den må snart ses igen 🙂

 3. Min yndlingsfilm er den italienske film Cinema Paradiso 🙂

 4. Yndlings film:
  The Notebook

 5. Min yndlingsfilm er “en duft af kvinde”

 6. Ingen over, ingen ved siden af: Godfather 2

 7. The Godfather. Kliche, ja. Men det er nu engang en fantastisk film.

  Af andre favoritter kan nævnes Apocalypse Now, LOTR filmene og stort set alt med Christopher Nolan bag roret.

 8. Favoritten er helt klart Julie & Julia med Meryl Streep og Amy Adams. Får helt selv lyst til at gennemgå en kogebog fra start til slut hver gang jeg ser denne feel-good-movie. Lærte bl.a. hvordan jeg også stege de lækreste champignons og giver inspiration til nye opskrifter.

 9. Det er helt bestemt Ondskabens Hotel med Jack Nicholson 😉

 10. Calendar Girls og The best exotic Marigold Hotel – livsbekræftende film 😉

 11. Hej Martin
  Her må jeg hellere være med. Jeg er helt vild med Cloud Atlas, men hvis vi skal holde os til madkategorien, så må det blive Babettes Gæstebud. Dejlig konkurrence i øvrigt.
  Kh Nadia

 12. Hej, Har lige hørt fra en kollega, der havde set trailer til den, at hun synes det så ud til at blive en must-see film. Så håber jeg er heldig 🙂 Mvh Irene

 13. PS: min yndlingsfilm er mange, men især “La vita e bella” med Roberto Benigni.

 14. Tror faktisk det er en gammel ungdomsfilm ..Christiane F – en film der virkelig har bidt sig fast, og det er altså mange år siden jeg var ung

 15. En af de bedre må helt klart være Disneys Ratatouille. Det er vel en sådan situation de fleste ønsker.

 16. Indiana Jones er altid godt! Eller danske film, de kan noget helt specielt.

 17. Martha fra 1967. Man kan da ikke andet end blive glad af det her.
  http://youtu.be/RvywNLkKqUI

 18. Døde poeters klub er og bliver min favorit film, den bliver jeg aldrig træt af :o)

 19. Min yndlingsfilm er “Room with a View” med Helena Bonham Carter. Der er noget ro omkring hele filmen. Og så er det i Italien = det vil jeg gerne se 😛

 20. Helt klar the bodyguard. Fantastisk hver gang!

 21. Min yndlingsfilm er Det Femte Element med Bruce Willis.
  Men der er godt nok mange film som jeg er rigtig glad for. Ratatouille fra Disney som Inge skriver er jo også super god.

 22. Åh det er svært at nævne en yndlingsfilm, da det afhænger af mit humør og hvad jeg nu lige kan komme i tanke om. Men for tiden vil jeg sige at min yndlingsfilm er Frozen. 🙂

 23. Jeg har mange yndlingsfilm, men den der lige popper op i hukommelsen lige nu, er filmen Kærlighed & Krydderier 🙂 Jeg glæder mig meget til at se denne nye film 🙂

 24. Uha, jeg har flere yndlings film. ” The notebook”, “chocolat” ” Babettes gæstebud” og mange andre. Det kommer lidt an på sindstilstanden

 25. Lost in Translation er en fabelagtig varm og god film og er en absolut favorit!!!

 26. At vælge lige en yndlings film er ret svært men Forrest Gump “Life is like a box of chocolates” ligger helt sikkert i min top 3. En dejlig livsbekræftende film.

Riiigeligt smør... direkte i din mailboks

 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få besked i din mailboks hver gang, der sker noget nyt på bloggen.

Ved tilmelding modtager du en e-mail, som du skal bekræfte.

Mange tak for din tilmelding!