Vind biografbilletter til Hundredfodsrejsen (SLUT)

Udgivet af den 8. september, 2014 i Anmeldelser


Vind biografbilletter til Hundredfodsrejsen

Billedet er leveret af Nordisk Film

På torsdag (d. 11/9) har landets biografer præmiere på Hundredfodsrejsen, som handler om en indisk familie, der flytter til en lille fransk landsby og åbner en indisk restaurant lige overfor en fransk michelinrestaurant. I den forbindelse har jeg fået lov at udlodde lidt fribilletter til filmen sponsoreret af Nordisk Film

 


Give-awayen er slut og vinderne er blevet fundet ved lodtrækning.

Vinderen af hovedpræmien blev Monica, hvis yndlingsfilm er Det Femte Element. De to præmier à 2x fribilletter gik til hhv. Vika Rasmussen og Katja.

Alle vindere er blevet kontaktet på mail.


 

Jeg oplevede for nyligt kombinationen af filmvisning og mad, men i denne omgang holder vi os til film – til gengæld en film med mere fokus på maden. Da den indiske familie slår sig ned i den franske landsby overfor den franske michelinrestaurant, bliver det startskuddet til en åben køkkenkrig. Du kan se traileren til filmen herunder.

Jeg har selv planer om, at skulle ind og se filmen engang i næste uge, og skulle du også ha’ lyst til at se filmen, så kan du vinde lidt fribilletter her.

Give-away: Vind biografbilletter + goodiebag

Der vil blive trukket lod om én hovedpræmie bestående af: 2x fribilletter til filmen og en goodiebag med lidt fransk vin og indiske krydderier. Derudover vil jeg trække lod om yderligere to præmier à 2x fribilletter til filmen. For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til indlægget herunder, hvor du fortæller, hvilken film, der er din yndlingsfilm.

Konkurrencen løber til søndag d. 14/9-14 kl. 12.00, hvor jeg vil trække en vinder. Vinderen vil blive kontaktet direkte og offentliggjort her på siden.

Martin Villumsen

Passioneret mad-, vin- og surdejsnørd med et hjerte, der banker for hjemmelavet mad af gode råvarer i sæson. Jeg er altid på jagt efter små lokale producenter og råvarer af høj kvalitet, og jeg elsker at formidle denne viden i form af opskrifter og beretninger her på bloggen.