Nytårsmenu 2014

Udgivet af den 23. december, 2014 i Menuer og opskriftssamlinger


Nytårsmenu 2014

Inden vi ser os om, er julen overstået, og der skal til at tænkes på årets sidste dag: nytårsaften. I år bliver vores nytårsmenu og -aften en smule anderledes, da vi har valgt at overlade madlavningen til nogle andre. 

Maiken og jeg har nemlig besluttet at fejre årets sidste dag med et brag af en ti-retters menu på Goma her i Odense.

 

Nytårsmenu 2014

Østers

Hummerkløer

Tuntataki

Frølår tempura

Sukiyaki

Sushi

Gunkans

Hummerhale

Gris

Chokolade

Derudover er der selvfølgelig både bobler som velkomst og til midnat, og som du kan se, så er menuen beskrevet rimelig minimalistisk, så vi glæder os til at se, hvad de finder på.

Skulle du have brug for lidt inspiration til din nytårsaften, så er der selvfølgelig hjælp at hente her på bloggen. Du kan f.eks. tage et kig på nytårsmenuen 2012 eller nytårsmenuen 2013. Derudover har jeg yderligere et par forslag til retter, der vil være perfekte til nytårsmenuen. Leder du efter inspiration til snacks, hvad enten det er til før eller efter maden, så kan du kigge her.

 

Forretter

De fleste af nedenstående retter er nogle, som vi selv har spist som hovedretter, men vil passe glimrende som forret, hvis der bare lige bliver justeret lidt på mængderne.

 

Hovedretter

 

Desserter

Skulle du have nogle spørgsmål til nogle af opskrifterne skal du selvfølgelig være velkommen til at smide en kommentar, så skal jeg nok svare hurtigst muligt. Skulle du have brug for hjælp til at vælge den helt rigtige flaske champagne til årets sidste aften, så har gutterne fra Gastromand taget den hårde tjans og kåret årets nytårschampagne. Og skulle du blive tørstig i løbet af natten, så får du her et bud på Nytårscocktails – 3 lækre cocktails til nytårsaften.

Hvad har du selv planer om at servere nytårsaften?

 

Martin Villumsen

Passioneret mad-, vin- og surdejsnørd med et hjerte, der banker for hjemmelavet mad af gode råvarer i sæson. Jeg er altid på jagt efter små lokale producenter og råvarer af høj kvalitet, og jeg elsker at formidle denne viden i form af opskrifter og beretninger her på bloggen.