Inspiration til nytårsmenu 2017 – opskrifter til nytår
Året er ved at rinde ud, og det betyder, at det helt store skyts, hvad mad og vin angår, skal findes frem. Ligesom i 2015 har Maiken og jeg valgt at tage ud at spise nytårsaften, men derfor skal I da ikke snydes for lidt inspiration til årets nytårsmenu. Derfor får I traditionen tro lige et “tak for i år” og et skud inspiration til årets sidste aften.
Læs resten af indlæggetNytårsmenu 2016
Nu har bloggen efterhånden stået stille i lidt over en måned, da jeg har været travlt optaget af specialeskrivning. Det er jeg sådan set stadigvæk, men da årets sidste aften nærmer sig, synes jeg lige, at jeg ville dele min nytårsmenu 2016 med jer.
Læs resten af indlægget10 opskrifter med asparges til weekenden
Weekenden står for døren, og det betyder, at der skal asparges på bordet, for inden vi ser os om, så er aspargessæsonen nemlig slut. Derfor har jeg samlet 10 af mine bedste opskrifter med asparges i dette indlæg, der kan bruges som inspiration til weekendens kokkerier.
Læs resten af indlæggetInspiration til nytår 2015
Årets sidste aften nærmer sig, og det skal selvfølgelig fejres med en masse lækker mad og drikke. De fleste af jer har nok allerede godt styr på nytårsmenuen, men skulle der mangle en enkelt ret eller de sidste detaljer til tilbehøret, så håber jeg selvfølgelig at kunne inspirere lidt.
Læs resten af indlæggetNytårsmenu 2014
Inden vi ser os om, er julen overstået, og der skal til at tænkes på årets sidste dag: nytårsaften. I år bliver vores nytårsmenu og -aften en smule anderledes, da vi har valgt at overlade madlavningen til nogle andre.
Læs resten af indlæggetNytårsmenu 2013
Så er årets nytårsmenu langt om længe kommet på plads, og vi mangler blot at handle det sidste og tilberede maden. I år går turen til København, hvor kæresten og jeg skal fejre nytår med et vennepar, og derfor er det naturligvis begrænset, hvor meget jeg kan lave i forvejen.
Læs resten af indlæggetOpskrifter til Mortensaften – inspiration til and og tilbehør
På søndag er det Mortensaften, og i den forbindelse skal der jo and på bordet. I Danmark, Skåne og dele af Tyskland serveres der traditionelt gåsesteg, men dette er med tiden blevet til andesteg i det fleste hjem.
Læs resten af indlæggetNytårsmenu 2012
Julen er lige knap overstået og nytåret nærmer sig med hastige skridt. Årets nytårsmenu har været et par uger undervejs, men det er først nu, at det hele er faldet på plads. Som altid hører der sig selvfølgelig god mad, lækker vin og masser af bobler til.
Årsskiftet skal i år fejres med to vennepar, og kæresten og jeg har i år fået lov at stå for snack, forret og dessert. Det meste vin er i år købt hos H.J. Hansen i Odense.
Læs resten af indlæggetNytårsmenu 2011
Nu nærmer nytåret 2011 sig, og det er en fantastisk anledning til at lave et lidt ekstraordinært måltid og drikke noget fantastisk vin hertil – og ikke mindst nogle gode bobler!
I år skal kæresten og jeg over til et vennepar og fejre nytår, og det er primært os, der står for maden. Min gode kammerat fra Vinens Verden har været så venlig at finde en masse (forhåbentlig) god vin til vores menu, der er som følger:
Læs resten af indlæggetNytårsmenu 2010
Så er julen og nytåret overstået, og det er tid til at komme igang med et nyt år. Denne gang kommer der ikke nogle opskrifter, men mere end beskrivelse af, hvad jeg hældte indenbords nytårsaften; både bobler og mad. Jeg skulle spise sammen med min kæreste, min gode kammerat og hans kæreste. Min kammerats kæreste var dog desværre blevet syg, og min kammerat tog hjem så snart vi havde spist, da han også havde det ret skidt. Så det var en ret ærgerlig nytårsaften for dem og en lidt trist start på aftenen.
Læs resten af indlægget