Drikkevarer

Hyldebærsaft – opskrift på hjemmelavet hyldebærsaft

Udgivet af den 24. september, 2019 i Drikkevarer

Hjemmelavet hyldebærsaft

Sæsonen for hyldebær starter i sensommeren og fortsætter et stykke ind i efteråret. Hyld er meget almindelig og nem at finde i de fleste skovbryn og haver. Tidligt på sommeren er hylden nem at genkende på de flotte skærme med hvidlige blomster, som dufter meget parfumeret. På denne tid af året er blomsterne blevet til smukke klaser med mørke bær, og det er disse, som jeg her har lavet en skøn, hjemmelavet hyldebærsaft ud af.

Læs resten af indlægget

Cocktails med hyldeblomst – 3 lækre cocktailopskrifter

Udgivet af den 17. juli, 2015 i Drikkevarer

Cocktails med hyldeblomst, daiquri med hyldeblomst og jordbær

Her i sommervarmen er det skønt med et iskoldt glas hjemmelavet hyldeblomstsaft, men endnu bedre er iskolde cocktails med hyldeblomst. Jeg har været et smut i barskabet og er kommet frem til 3 lækre og læskende sommercocktails, som du kan bruge din hjemmelavede hyldeblomstsaft til. 

Læs resten af indlægget

Nytårscocktails – 3 lækre cocktails til nytårsaften

Udgivet af den 26. december, 2014 i Drikkevarer

Nytårscocktails

Til nytårsaften hører sig selvfølgelig champagne, men hvis du spørger mig, må der også gerne være lidt lækre nytårscocktails. Jeg har været et smut forbi cocktailbaren på First Grand Hotel i Odense for at få tre bud på lidt lækre nytårscocktails, som jeg har fået lov at dele med jer. 

Læs resten af indlægget

5 lækre sommercocktails og en give-away (reklame)

Udgivet af den 5. juli, 2014 i Drikkevarer

Sommercocktail - Jameson Ginger & Lime

Er der noget bedre end at sidde i solen på terrassen med en iskold sommercocktail? Hvad enten man er til de søde, syrlige eller bitre cocktails, så findes der noget for enhver, og som du måske har set på Instagram, så er jeg begyndt at fordybe mig lidt i cocktailverdenen. 

Læs resten af indlægget

To slags hjemmelavet kryddersnaps

Udgivet af den 19. oktober, 2013 i Drikkevarer

Kryddersnaps

Nu har kulden for alvor ramt os, og så skal vi jo have noget at varme os på. Derudover så nærmer julen sig med hastige skridt, og hvad er en julefrokost uden en god snaps? Og kryddersnaps, det skal man da lave selv. 

Læs resten af indlægget

Hyldeblomstsaft – nem opskrift på hyldeblomstsaft

Udgivet af den 5. juli, 2012 i Drikkevarer

Hjemmelavet hyldeblomstsaft, Opskrift

Der er ikke noget bedre og mere sommerligt end et glas iskoldt hjemmelavet hyldeblomstsaft. Det er smagen af sommer! Og så er det faktisk ret nemt at lave selvom det selvfølgelig tager lidt tid at ordne hyldeblomsterne.

Læs resten af indlægget