Hovedret

Grillede teriyaki-koteletter og spidskål med brunet smør og soja

Udgivet af den 28. maj, 2021 i Grill, Hovedret, Kødretter, Reklame

Grillet teriyaki-marineret nakkekotelet og spidskål med Kikkoman soja, brunet smør og purløg

Reklame: udgivet i samarbejde med Kikkoman

Grillet spidskål er en klar favorit herhjemme, når der bliver tændt op i grillen i løbet af sommeren. Nu står grillsæsonen for døren, og i den forbindelse har jeg i samarbejde med Kikkoman lavet en gang grillet spidskål, der smovses godt ind i den skønneste sauce på brunet smør og soja samt masser af purløg. Det grillede spidskål serverede jeg sammen med lækre teriyaki-marinerede nakkekoteletter, en skål kogte japanske ris og den lækre sauce.

Læs resten af indlægget

Bagt blomkål med chorizo, grønkål og citron

Udgivet af den 8. august, 2019 i Hovedret

Bagt blomkål med chorizo, grønkål og citron

Noget af det bedste ved sommeren er alle de skønne grøntsager, der er til rådighed. Først er der asparges, radiser, nye kartofler, sommergulerødder osv., og så i løbet af sommeren kommer der bl.a. forskellige sommerkål, majs og bønner. Det er fantastisk! Da vi var på torvet i lørdags, købte vi bl.a. et fint lille blomkål samt noget af det første danske grønkål, hvilket der endte med at komme denne opskrift på bagt blomkål med chorizo og grønkål ud af.

Læs resten af indlægget

Shepherd’s pie med cheddarmos – perfekt comfort food

Udgivet af den 7. marts, 2016 i Hovedret, Kødretter

Shepherd's pie med kartoffelmos med cheddar

Vi har desværre ikke rigtigt tradition for at lave pies i Danmark, hvilket er synd, da det virkelig er en skøn spise. Det er også en fantastisk måde at bruge rester på, hvis man har sådan nogle. Hvis ikke, så kan man jo altid lave den bare fordi, at det smager virkelig godt! Og det er lige præcis, hvad jeg har gjort med denne shepherd’s pie med kartoffelmos med masser af cheddar – og nøj, hvor smagte det godt!

Læs resten af indlægget

Kartoffelsuppe med porre og sprød skinke – nem opskrift

Udgivet af den 12. april, 2011 i Hovedret, Supper

Kartoffelsuppe med porre og sprød seranoskinke

Der er ikke noget bedre end en god, varm kartoffel porre suppe at varme sig på, når det er koldt udenfor. Der er nemlig en ganske god grund til, at sådan en kartoffelsuppe med porre er en klassiker, og det er fordi, det smager så skønt. Ofte serverer man kartoffelsuppen med stegt bacon, men her bruger jeg sprød seranoskinke.

Læs resten af indlægget

Få 3 gratis tips til at lave bedre mad

Vil du gerne lave bedre og mere velsmagende mad?

Så skriv dig op til mit nyhedsbrev og få 3 gratis tips, der giver dig bedre mad på bordet.

Mange tak for din tilmelding!