Drikkevarer

Champagnesmagning med ShareWine

Udgivet af den 23. juli, 2019 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Der skænkes champagne blindt

I slutningen af juni måned gik turen til København, nærmere bestemt R Vinbar. Den nystartede platform ShareWine havde nemlig inviteret til champagnesmagning, og som nogle af jer måske ved, så er jeg ret glad for champagne. Faktisk så glad, at jeg gerne rejser over storebælt for at smage otte spændende champagner i selskab med andet champagneinterreseret godtfolk.

Læs resten af indlægget

Tequila- og mezcalsmagning med Tequila Ocho

Udgivet af den 27. marts, 2017 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Tequila Ocho

De fleste forbinder nok tequila med noget, der ikke smager særligt godt og typisk bliver drukket som shots med salt og citron, hvilket er en skam. Tequila kan nemlig være en lækker lille sag, der snildt kan drikkes rent, hvilket jeg oplevede til en tequilasmagning for nylig. 

Læs resten af indlægget

Restaurant Alchemist & G.H. Mumm

Udgivet af den 6. maj, 2016 i Drikkevarer, Restaurantbesøg | 0 kommentarer

Restaurant Alchemist, Rasmus Munk

Champagnehuset G.H. Mumm har netop frigivet sine bedste vintage champagner gennem 30 år i en ny Collection du Chef de Caves, og sammen med 14 andre bloggere, jounalister o.l. var jeg inviteret til at smage på vinene i tirsdags. Dette foregik hos den berygtede Rasmus Munk på Restaurant Alchemist. 

Læs resten af indlægget

Champagnesmagning: Extra Brut

Udgivet af den 25. oktober, 2015 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Champagnesmagning: Extra Brut

Champagne er en dejlig ting og noget man burde drikke noget mere af. Jeg har aldrig gjort mig ret meget i champagne – primært pga. prisen – men det blev der gjort noget ved for et par uger siden, da jeg sammen med en flok andre champagneelskere holdt en lille champagnesmagning. 

Læs resten af indlægget

Nørrebro Bryghus – ølsmagning og -middag

Udgivet af den 30. april, 2015 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Nørrebro Bryghus - ølsmagning og ølmiddag

For noget tid siden tikkede der en mail ind fra Nørrebro Bryghus, som ønskede at slå et slag for det gode øl, og de bød i den forbindelse på ølsmagning og -middag på deres brewpub på Nørrebro. For nogle uger siden gik turen derfor til hovedstaden med en forventning om masser af god og velbrygget øl. 

Læs resten af indlægget

Kunsten at blande druesorter fra Rhône

Udgivet af den 27. september, 2014 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Tre druesorter fra Rhône: Grenache, Mourvédre og Syrah

I sidste uge havde Côtes du Rhône inviteret til en vinaften på Beau Marche, hvor temaet var “Bland din egen vin”. Vi skulle – under kyndig vejledning af vinkyper Malene Hertz – blande vores egen vin ud fra 3 forskellige vine lavet på rene druesorter fra Côtes du Rhône. 

Læs resten af indlægget

Copenhagen Gin Walk #5

Udgivet af den 22. september, 2014 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Copenhagen Gin Walk - Nordisk Gin og Fever-Tree Tonic

I slutningen af sidste måned var jeg til Copenhagen Gin Walk, som var en aften i ginnens tegn, hvor vi besøgte fire forskellige cocktailbarer i København. Der blev lagt ud med verdenspræmiere på en ny dansk gin efterfulgt af bl.a. gin og tapas og cocktails og meatball sliders. 

Læs resten af indlægget

Ny espresso fra Øristeriet

Udgivet af den 20. maj, 2014 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Ny espresso fra Øristeriet - Single Origin Espresso, Balmaadi Estate

Øristeriet har for nylig fået en ny espresso i deres sortiment, som jeg har været så heldig at få lov at teste. Som du måske husker, så har jeg tidligere testet kaffe fra Øristeriet, hvor niveauet var meget højt, så da jeg fik tilbuddet, kunne jeg næsten ikke vente med at smage denne nye espresso fra Øristeriet. 

Læs resten af indlægget

God økologisk kaffe fra Øristeriet

Udgivet af den 6. december, 2013 i Drikkevarer | 0 kommentarer

God økologisk kaffe fra Øristeriet

Der er ikke nogen bedre måde at starte dagen på end med en god kop kaffe, og det sidste stykke tid har den kaffe endda også været økologisk. Øristeriet har nemlig været så venlige at sende mig et lille udvalg af deres forskellige kaffebønner, som jeg så har haft mulighed for at smage på.  

Læs resten af indlægget

Årets julevin 2013

Udgivet af den 22. november, 2013 i Drikkevarer | 2 kommentarer

Årets julevin 2013

Julen nærmer sig med hastige skridt og udover, at der skal købes julegaver, handles ind til julemaden, osv., så skal der også snart findes ud af, hvilken vin, der skal drikkes til al den skønne julemad juleaften. Så derfor inviterede jeg for nylig et par venner på den helt store julemiddag med det formål at smage på 6 forskellige vine hertil. 

Læs resten af indlægget

Rom og chokoladesmagning i Cadenhead’s Whisky Shop Odense

Udgivet af den 2. maj, 2013 i Drikkevarer | 2 kommentarer

Rom og chokoladesmagning (amedei) i Cadenhead's Whisky Shop Odense

De sidste tre torsdag har Cadenhead’s Whisky Shop i Odense afholdt rom og chokoladesmagning i samarbejde med Pernille fra Chokomania, som er den danske importør af det skønne italienske Amedei chokolade. Da jeg for nylig er begyndt at arbejde i Cadenhead’s Whisky Shop i Odense, er jeg også med til de fleste arrangementer, som bliver afholdt i butikken – inklusiv denne rom og chokoladesmagning. 

Læs resten af indlægget

Weekendsmagning hos Cadenhead’s Whisky Shop Odense

Udgivet af den 14. februar, 2013 i Drikkevarer | 2 kommentarer

Weekendsmagning hos Cadenhead's Whisky Shop

Udover at være glad for et godt glas vin eller en go’ øl nyder jeg også en dram i ny og næ, og disse kommer i mange forskellige afstøbninger. Jeg er især glad for en go’ skotsk whisky, som også kommer i et hav af varianter. Når det så er sagt, så nyder jeg det meste, hvad enten det er rom, grappa, calvados, snaps, etc. så længe, at det er af god kvalitet og smager godt. I denne omgang skal det dog handle om whisky.

Læs resten af indlægget