Drikkevarer

Tequila- og mezcalsmagning med Tequila Ocho

Udgivet af den 27. marts, 2017 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Tequila Ocho

De fleste forbinder nok tequila med noget, der ikke smager særligt godt og typisk bliver drukket som shots med salt og citron, hvilket er en skam. Tequila kan nemlig være en lækker lille sag, der snildt kan drikkes rent, hvilket jeg oplevede til en tequilasmagning for nylig. 

Læs resten af indlægget

Restaurant Alchemist & G.H. Mumm

Udgivet af den 6. maj, 2016 i Drikkevarer, Restaurantbesøg | 0 kommentarer

Restaurant Alchemist, Rasmus Munk

Champagnehuset G.H. Mumm har netop frigivet sine bedste vintage champagner gennem 30 år i en ny Collection du Chef de Caves, og sammen med 14 andre bloggere, jounalister o.l. var jeg inviteret til at smage på vinene i tirsdags. Dette foregik hos den berygtede Rasmus Munk på Restaurant Alchemist. 

Læs resten af indlægget

Champagnesmagning: Extra Brut

Udgivet af den 25. oktober, 2015 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Champagnesmagning: Extra Brut

Champagne er en dejlig ting og noget man burde drikke noget mere af. Jeg har aldrig gjort mig ret meget i champagne – primært pga. prisen – men det blev der gjort noget ved for et par uger siden, da jeg sammen med en flok andre champagneelskere holdt en lille champagnesmagning. 

Læs resten af indlægget

3 cocktails med hyldeblomst

Udgivet af den 17. juli, 2015 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Cocktails med hyldeblomst, daiquri med hyldeblomst og jordbær

Her i sommervarmen er det skønt med et iskoldt glas hjemmelavet hyldeblomstsaft, men endnu bedre er iskolde cocktails med hyldeblomst. Jeg har været et smut i barskabet og er kommet frem til 3 lækre og læskende sommercocktails, som du kan bruge din hjemmelavede hyldeblomstsaft til. 

Læs resten af indlægget

Nørrebro Bryghus – ølsmagning og -middag

Udgivet af den 30. april, 2015 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Nørrebro Bryghus - ølsmagning og ølmiddag

For noget tid siden tikkede der en mail ind fra Nørrebro Bryghus, som ønskede at slå et slag for det gode øl, og de bød i den forbindelse på ølsmagning og -middag på deres brewpub på Nørrebro. For nogle uger siden gik turen derfor til hovedstaden med en forventning om masser af god og velbrygget øl. 

Læs resten af indlægget

3 perfekte nytårscocktails

Udgivet af den 26. december, 2014 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Nytårscocktails

Til nytårsaften hører sig selvfølgelig champagne, men hvis du spørger mig, må der også gerne være lidt lækre nytårscocktails. Jeg har været et smut forbi cocktailbaren på First Grand Hotel i Odense for at få tre bud på lidt lækre nytårscocktails, som jeg har fået lov at dele med jer. 

Læs resten af indlægget

Kunsten at blande druesorter fra Rhône

Udgivet af den 27. september, 2014 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Tre druesorter fra Rhône: Grenache, Mourvédre og Syrah

I sidste uge havde Côtes du Rhône inviteret til en vinaften på Beau Marche, hvor temaet var “Bland din egen vin”. Vi skulle – under kyndig vejledning af vinkyper Malene Hertz – blande vores egen vin ud fra 3 forskellige vine lavet på rene druesorter fra Côtes du Rhône. 

Læs resten af indlægget

Copenhagen Gin Walk #5

Udgivet af den 22. september, 2014 i Drikkevarer | 0 kommentarer

Copenhagen Gin Walk - Nordisk Gin og Fever-Tree Tonic

I slutningen af sidste måned var jeg til Copenhagen Gin Walk, som var en aften i ginnens tegn, hvor vi besøgte fire forskellige cocktailbarer i København. Der blev lagt ud med verdenspræmiere på en ny dansk gin efterfulgt af bl.a. gin og tapas og cocktails og meatball sliders. 

Læs resten af indlægget