Give-away: Vind lækker portugisisk olivenolie og balsamico (SLUT)

Udgivet af den 14. april, 2013 i Anmeldelser


Gallo olivenolie og balsamico

KONKURRENCEN ER SLUT! Vinderen blev fundet vha. af random.org og er blevet kontaktet. Den heldige vinder blev Hanne K, der skrev følgende kommentar:

Begge dele vil være skønt sammen med tomater fra drivhuset til sommer. Eller blot at dyppe noget lækkert brød i – så smagen rigtigt kommer til sin ret.

Tusind tak for alle jeres enormt inspirerende kommentarer – det var en fornøjelse at læse dem.

Så er det blevet tid til en give-away! Og i denne omgang er der mulighed for at vinde en gang rigtig lækker portugisisk olivenolie og balsamico – to produkter som stort set er uundværlige i køkkenet. Der er her tale om to gourmetprodukter af høj kvalitet.

Portugal har et klima, som er rigtig godt til bl.a. produktion af olivenolie med varme dage og kølige nætter. Frugterne til olivenolien bliver plukket om natten, hvor temperaturen er lav og al saft og kraft er samlet i frugterne – dette giver den kraftigst mulige olivenolie.

Gallos balsamico er fremstillet af hvidvinseddike og druemost, hvilket giver en mere delikat smag end normal balsamico – den søde druesaft og den syrlige hvidvinseddike giver en rigtig fin balance i smagen, hvilket gør denne balsamico til en lækker smagsoplevelse.

Gallo olivenolie og balsamico vil udgøre en perfekt vinaigrette til en frisk salat. Olivenolien vil f.eks. også være god med lidt friskkværnet peber, god havsalt og et godt brød til. Et par dråber af balsamicoen på lidt frisk frugt eller til et par gode skiver tørret skinke vil også være en rigtig lækker snack. Både olivenolie og balsamico kan bruges til mange forskellige ting.

Henrik fra smageVARER har været så venlig at sponsorere en flaske olivenolie og en flaske balsamico, som du har mulighed for at vinde. Udover olivenolie og balsamico fra Gallo har smageVARER også et pænt udvalg af vin og chiliprodukter.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar inden søndag d. 14. april kl. 16.00, hvor du fortæller mig, hvad DU vil bruge olivenolien og balsamicoen til. Jeg trækker en tilfældig vinder blandt alle kommentarerne og vinderen får direkte besked.

God søndag

Martin Villumsen

Passioneret mad-, vin- og surdejsnørd med et hjerte, der banker for hjemmelavet mad af gode råvarer i sæson. Jeg er altid på jagt efter små lokale producenter og råvarer af høj kvalitet, og jeg elsker at formidle denne viden i form af opskrifter og beretninger her på bloggen.