Give-away: Vind lækker portugisisk olivenolie og balsamico (SLUT)

Udgivet af den 14. april, 2013 i Andet | 30 kommentarer


Gallo olivenolie og balsamico

KONKURRENCEN ER SLUT! Vinderen blev fundet vha. af random.org og er blevet kontaktet. Den heldige vinder blev Hanne K, der skrev følgende kommentar:

Begge dele vil være skønt sammen med tomater fra drivhuset til sommer. Eller blot at dyppe noget lækkert brød i – så smagen rigtigt kommer til sin ret.

Tusind tak for alle jeres enormt inspirerende kommentarer – det var en fornøjelse at læse dem.

Så er det blevet tid til en give-away! Og i denne omgang er der mulighed for at vinde en gang rigtig lækker portugisisk olivenolie og balsamico – to produkter som stort set er uundværlige i køkkenet. Der er her tale om to gourmetprodukter af høj kvalitet.

Portugal har et klima, som er rigtig godt til bl.a. produktion af olivenolie med varme dage og kølige nætter. Frugterne til olivenolien bliver plukket om natten, hvor temperaturen er lav og al saft og kraft er samlet i frugterne – dette giver den kraftigst mulige olivenolie.

Gallos balsamico er fremstillet af hvidvinseddike og druemost, hvilket giver en mere delikat smag end normal balsamico – den søde druesaft og den syrlige hvidvinseddike giver en rigtig fin balance i smagen, hvilket gør denne balsamico til en lækker smagsoplevelse.

Gallo olivenolie og balsamico vil udgøre en perfekt vinaigrette til en frisk salat. Olivenolien vil f.eks. også være god med lidt friskkværnet peber, god havsalt og et godt brød til. Et par dråber af balsamicoen på lidt frisk frugt eller til et par gode skiver tørret skinke vil også være en rigtig lækker snack. Både olivenolie og balsamico kan bruges til mange forskellige ting.

Henrik fra smageVARER har været så venlig at sponsorere en flaske olivenolie og en flaske balsamico, som du har mulighed for at vinde. Udover olivenolie og balsamico fra Gallo har smageVARER også et pænt udvalg af vin og chiliprodukter.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar inden søndag d. 14. april kl. 16.00, hvor du fortæller mig, hvad DU vil bruge olivenolien og balsamicoen til. Jeg trækker en tilfældig vinder blandt alle kommentarerne og vinderen får direkte besked.

God søndag

Martin Villumsen

Mit navn er Martin, og det er mig, der står bag bloggen. Jeg håber, at bloggen kan være med til at inspirere dig i køkkenet, hvad enten det er til den store gourmetmiddag i weekenden, eller til det simple hverdagsmåltid. Læs mere om bloggen her.

30 Kommentarer

  1. Når det ellers bliver tomatsæson igen, findes der ikke ret meget der er bedre end en simpel tomatsalat med friske solmodne tomater, rødløg, mozarella, basilikum og en dressing af god olivenolie og balsamico. Så det er nok én af de ting jeg ville lave, hvis jeg nu skulle være heldig at vinde 🙂

  2. Hmm jeg tror at jeg ville bruge oliven olien som seperat som dyppelse til tapas eller oven i lækker og cremet blomkålsuppe med bacon og nøddeknas. Balsamicoen ville klart blive brugt som det skarpe/syrlige element i en ret med varmrøget laks (selvfølgelig hjemmerøget) 🙂

    Tak for en god og inspirerende blog – måske vi en dag støder på hinanden i Cadenhead’s 🙂

  3. Hmm jeg ved faktisk ikke konkret hvad jeg ville bruge det til, da der jo er utallige muligheder med begge, både i maden, som tilbehør til maden også videre. Men jeg forstiller mig nogle salater af en slags, noget kylling osv.

    Tak for en inspirerende blog 🙂

  4. De lækre produkter skal indgå som en del af mit mit faste tapas-ritual, med lækre små-retter, skinker, pølser, oste, brød oliven og andre lækkerier.. 🙂

  5. Mums 🙂
    Det er da vist en super dejlig balsamico, den skal prøves på jordbær, og en lækker stærk ost, olien skal blandes med honning og citron og vendes i en skøn salat.

  6. De kn bruges til så mange forskellige ting <3 Men bl.a Tomatsalsa, tapas og lækker æblesalsa. . . .

  7. Både olie og balsamico er som skabt til sommerens tomatsalat lavet med solmodne tomater, rødløg, feta og et friskklippet grønt drys 🙂

  8. Jeg ville helt klart bruge olivenolien som dyppelse til noget lækkert nybagt brød – eks. brød bagt med rosmarin. Balsamico vil jeg bruge til bl.a. en velbalanceret dressing ovenpå en enkel og frisk tomatsalat.

  9. Begge dele vil være skønt sammen med tomater fra drivhuset til sommer. Eller blot at dyppe noget lækkert brød i – så smagen rigtigt kommer til sin ret.

  10. Jeg vil lave en lækker dressing af olie, balsamico, salt, peber og hvidløg og heri marinere nogle friske, skoldede, grønne asparges en times tid. Herefter vil jeg rulle 2-3 stk. asparges ind i et stykke parmaskinke. Når alle asparges er rullet ind i parmaskinke skal de anrettes på et fad, hvorefter der skal skæres skiver af parmesan (Reggiano) henover. Server med resten af dressingen ved siden af til st dryppe over. Så kan man næsten tro, at foråret er kommet:-)

  11. Jeg ville helt enkelt bage noget lækkert brød med havsalt og rosmarin på toppen, og bruge de to lækre væsker til dyppelse, med et enkelt men lækkert anrettet tapas bord:)

  12. Sommerens salater! Glæder mig så meget til foråret og sommerens lækre produkter.

    Måske at tage glæderne på forskud..

  13. Jeg vil overraske min kæreste, som er kok. Og lade ham eksperimentere med det 🙂 Er sikker på at han han bruge det til noget super lækkert 🙂

  14. Jeg er sikker på at disse to lækre produkter, sammen med lidt citron og chili, vil udgøre den perfekte dressing til min yndlings grill-tilbehør-men-kan-også-spises-til-alt-muligt-andet-pastasalat: frisk spinat, feta, soltørrede tomater, oliven, grov pasta – og så selvfølgelig vinaigrette-dressing!
    Hvem glæder sig ikke til det bliver sommer? 🙂

  15. Sjældent jeg har fået en balsamico jeg bryder mig om, så har jo noget at glæde mig til. Og nu kommer foråret med nye grønsager til salatskålen, så nok at bruge olien og balsamicoen til.

  16. MMmmm jeg ved præcis hvad jeg ville bruge dem til. Jeg ville vente på at de første danske jordbær kom, dryppe dem med den lækre balsamico og lidt knust peber fra Jamaica. Olivenolien, skulle få æren at at komme ned sammen med de første spæde forårs salater, og som dyppelse til de hjemme bagte grydebrød.

  17. Som skøn dip:) eller til en bønnesalat med parmesan og løg:) mmmm…

  18. Ovenpå et par grillede squash og aubergine sammen men en håndfuld friske krydderurte. Når vejret bliver til at grille engang, forhåbentlig, i næste uge.

  19. Hvis jeg vinde disse lækre lækre flasker skal de helt klart bruges som tilbehør til en lækker tappas. Måske endda en lille sommer tomat/mozzarella salat. Balsamicoen er som selvskrevet til en løgkompot til et stykke lækkert kød.
    Christina

  20. Jeg ville bruge begge dele til en gang brændende kærlighed med rodfrugter UHMM

  21. Helt klart til en omgang kylling med tomater/feta og bønnespier
    Uhmmmmm
    Mvh
    Charlotte
    [email protected]

  22. Jeg vil bruge den til sommerens retter. Er selv kok så der skal prøves nye ting, og her vil disse produkter få lov at udspille fuldt potentiale.

  23. Jeg ville nok bruge dem til enten den klassiske tomatsalat, når der kommer vidunderlige, smagfyldte tomater frem igen eller til blot at dyppe lækkert, friskbagt brød i for rigtigt at nyde smagen.

  24. Jeg ville lave en pasta al norma, auberginesauce som jeg elsker. Der er en god balsamico essentiel.

  25. God olivenolie til kammuslinger
    Salater – dressinger. Frisk bagt brød
    Kan bruges til stort set alt.

  26. Jeg ville bruge det til meget af min madlavning… Vi bruger ikke rigtig sovs, så det er godt til ekstra pift til al slags mad:-)

  27. Olie og balsamico det skal bruges til at forkæle nogle solmodne tomater, spanske salatløg og basilikum i. Og så skal der grilles et par gode krydrede nakkekoteletter til samt et godt stykke langtidshævet brød drislet med olie og eddike, uhmmm.
    Hilsen Vivi

  28. Helt klart til en lækker olie/eddike dressing til min jordbærsalat 🙂

  29. Helt sikkert salater, men jeg overvejer, om ikke balsamicoen også skal lege lidt med nogle danske jordbær til juni måned i en eller anden funky dessert 🙂

  30. Hælde det over en lækker gang salat til noget godt fisk på grillen 🙂

Riiigeligt smør... direkte i din mailboks

 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få besked i din mailboks hver gang, der sker noget nyt på bloggen.

Ved tilmelding modtager du en e-mail, som du skal bekræfte.

Mange tak for din tilmelding!