Give-away! – MenuCard.dk (Slut)

Udgivet af den 12. november, 2011 i Anmeldelser


Bloggen er netop fyldt 1 år og det går forrygende. Jeg er glad for alt den respons, jeg har fået indtil nu – det er dejligt at høre, at I synes om mine indlæg. Så nu er det blevet tid til bloggens første give-away!

MenuCard.dk er et nyt site, der i al sin enkelhed er et site, der giver dig mulighed for at få 30%-50% rabat på maden på udvalgte restauranter i Odense, Århus og København.

Jeg har netop selv modtaget mit MenuCard og har endnu ikke haft mulighed for at benytte mig af det. Man kan se på MenuCard.dk, hvor kortet kan benyttes. Indtil d. 20. november kan man få et kort for 179,- + fragt, ellers koster kortet 299,-. Personligt synes jeg, at kortet er en god investering, hvis man godt kan li’ at gå ud og spise, da det rimelig hurtigt er tjent ind. Derudover skal man kun bruge ét kort til 2-4 mennesker de fleste steder, og det kan også bruges på diverse take-away steder.

Men nok om det. Jeg udlodder 3 MenuCards i denne give-away, og alt du skal gøre for at være med er at “Like”/”Synes godt om” min Facebook-side i menuen til højre (ikke knappen i toppen af indlægget) eller her OG skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg kan se hvem der er med. Følger du allerede min Facebook-side kan du nøjes med at skrive en kommentar på dette indlæg.

Derudover vil jeg anbefale dig at gå ind på MenuCards Facebook-side og “Like”/”Synes godt om”, så du kan følge med i når der kommer nye restauranter på listen osv.

Konkurrencen løber til søndag d. 27/11 kl. 20.00, og hver deltager får ét lod. Jeg vil efterfølgende trække lod blandt alle deltagere, offentliggøre de 3 heldige vindere her på siden og kontakte dem direkte på mail.

Martin Villumsen

Passioneret mad-, vin- og surdejsnørd med et hjerte, der banker for hjemmelavet mad af gode råvarer i sæson. Jeg er altid på jagt efter små lokale producenter og råvarer af høj kvalitet, og jeg elsker at formidle denne viden i form af opskrifter og beretninger her på bloggen.