Hvis du bruger hele mandler, så start med at blende dem til fint mel i en minihakker eller lignende.
Rør mandelmel og hvedemel sammen i en skål for sig.
Sukker, smør og kornene fra vaniljestangen røres helt hvidt (se noter).
Rør derefter ægget i dejen.
Melet vendes i og dejen samles hurtigt til en ensartet masse. Den skal ikke æltes, men blot lige samles.
Dejen kommes i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjtes ud i små cirkler på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bages ved 200 grader i ca. 10 minutter. Hold øje - de skal være let lysebrune, men ikke mørke.
Noter
Tag smør og æg ud af køleskabet nogle timer før bagningen, så det kan temperere.Sukker, smør og vaniljekorn skal røres hvidt. Dette gøres nemmest i en røremaskine med spartlen (altså ikke piskeriset) sat på eller med en elpisker. Det skal røres nogle minutter ved medium hastighed indtil blandingen er blevet helt hvid og luftig.