Barbieri Collins

Næste cocktail i rækken er en lækker og læskende longdrink, som Louis selv fandt på, dengang han startede på Grand Hotel. Barbieri er navnet på brødrene, som står bag Aperol, og da det egentlig er en Tom Collins, som får selskab af Aperol, så har den fået navnet Barbieri Collins. Aperol er med til at give cocktailen lidt mere dybde end en almindelig Tom Collins, og både sødmen og bitterheden fra Aperol er knaldgodt til den ellers friske, citrusprægede cocktail. Louis foretrækker selv at garnere Barbieri Collins med en skive grapefrugt, som har lidt af den samme sødme og bitterhed som Aperol, men cocktailen kan også garneres med andre citrusfrugter som f.eks. en skive appelsin eller citron.
Ret: Drinks
Antal: 1
Forfatter: Martin Villumsen

Ingredienser

  • 3 cl Aperol
  • 3 cl Gin f.eks. Tanqueray
  • 2 cl friskpresset citronsaft
  • 1 cl sukkersirup
  • Danskvand

Sådan gør du

  • Fyld et longdrinkglas (et højt glas) med store isterninger.
  • Bland alle ingredienser på nær danskvanden i en shaker, tilsæt masser af is og shake det hele godt i ca. 10-20 sek.
  • Sigt cocktailen over isen i dit glas og top op med danskvand.
  • Garner med en skive grapefrugt.