En håndfuld blandede urterjeg brugte ærteskud, ramsløgsblomster og radisespirer
Sådan gør du
Vinaigrette med æg
Pisk alle ingredienser på nær af ægget godt sammen, så det tykner lidt.
Pil og hak det hårdkogte æg relativt fint og rør det i vinaigretten.
Smag til med salt og peber.
Grillede asparges og fjordrejer
Skræl de hvide asparges og skær 1-2 cm. af bunden.
Knæk enderne af de grønne asparges og skyl dem godt og grundigt.
Varm en grillpande godt op (eller brug grillen, hvis vejret er til det).
Kom lidt olie på grillpanden eller pensl aspargesene.
Kom de hvide asparges på først, da de skal ha' længst. Grill dem 1-2 min. på hver side, og kom de grønne asparges på til sidst og grill dem til de får lidt farve på hver side.
Når aspargesene er færdige, anrettes de på en tallerken med fjordrejerne oven på. Krydr med salt og peber.
Kom et par skefulde dressing udover og pynt til sidst med de friske urter.