Nørregårdskassen fra Aarstiderne og bagte grøntsagspakker


0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Nordisk
Antal: 2
Forfatter: Martin Villumsen

Ingredienser

  • 4-6 kartofler, afhængig af størrelsen
  • 1 fennikel
  • 2 gulerødder
  • 2 små kviste estragon
  • 40-50 g smør

Sådan gør du

  • Skær grøntsagerne ud i grove stykker og fordel dem på to stykker bagepapir, som hver ligger oven på et stykke staniol. 
  • Krydr med salt og peber og læg en kvist estragon på. 
  • Skær smørret ud i mindre stykker og fordel det på de to pakker.
  • Pak bagepapir og staniol sammen om grøntsagerne, så du har to pakker. Bag de to pakker i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader.
  • Server grøntsagspakkerne til et godt stykke kød, fjerkræ eller fisk.

Noter

Til 2 personer lavede jeg to individuelle pakker, som jeg serverede som tilbehør til en stegt flankesteak med en hurtig rødvinssauce, hvilket udgjorde et lækkert og nemt måltid.