
Påsken nærmer sig, og for mange betyder det, at der skal lam på bordet, og i den forbindelse skal I da ikke snydes for en opskrift på langtidsstegt lammekølle i ovn. Jeg valgte at lave lammekølle med rosmarin, hvidløg og rødvin, som er rimelig klassisk, men det er virkelig også bare en kombination, der holder!
Langtidsstegning giver mørt og saftigt kød
Spørger du mig, så skal en lammekølle langtidssteges, og det skal den fordi langtidsstegning giver et enormt mørt og velsmagende resultat samtidig med, at der breder sig en skøn duft i hele huset i løbet af eftermiddagen. Så kan man rigtig gå hele dagen og glæde sig til aftensmaden, og det er jo bare skønt. Ved langtidsstegning nedbrydes meget af det fedt og scener, der sidder på køllen samtidig med at proteinerne i kødet nedbrydes. Og det er grunden til, at kødet bliver så dejlig mørt ved langtidsstegning.
Læs også: Braiseret spidsbryst – opskrift på langtidsstegt spidsbryst
Derudover så er det dejligt nemt med langtidsstegt lammekølle – især hvis man får gæster – da lammekøllen bare står og passer sig selv i ovnen det meste af dagen indtil den er færdig. Med andre ord, så skal maden i ovnen lang tid før gæsterne kommer, og på den måde undgår man at skulle stå og lave mad i sidste øjeblik, mens gæsterne venter. Som sagt, så holdt jeg det rimelig klassisk med rødvin, hvidløg og rosmarin i bradepanden, men det kan også varmt anbefales at prøve at lave lammekøllen med hvidvin, fennikel og tomat (og hvidløg selvfølgelig) i stedet for. Det giver en lidt lysere og mere sommerlig sky, der smager så englene synger.
Langtidsstegt lammekølle med rosmarin i ovn
Ingredienser
- 1 lammekølle med ben på ca. 2 kg
- 0,5 dl olivenolie
- 2-3 rødløg
- 1-2 hele hvidløg
- Et bundt rosmarin
- 2,5 dl rødvin
- 0,5 dl balsamico
Sådan gør du
- Dup lammekøllen tør med lidt køkkenrulle og rids den med en skarp kniv.
- Læg den i en bradepande, hæld olivenolien udover, krydr med salt og peber og gnub det godt ind i lammekøllen.
- Skær rødløgene i kvarte, fjern det værste skræl fra hvidløgene og halver dem og fordel det i bradepanden sammen med rosmarinen.
- Har du en bradepande med rist ligesom jeg, så kan du lægge lammekøllen på den, men ellers lægger du bare lammekøllen ned i bradepanden.
- Hæld rødvin og balsamico ved og steg lammekøllen i ovnen i ca. 4 timer ved 150 grader. Hæld løbende væde fra bradepanden over lammekøllen (ca. 1 gang i timen). Dette er vigtigt for at få en mør og saftig lammekølle.Hvis du ønsker at stege ved lavere temperatur, så kan du også stege lammekøllen ved f.eks. 125 grader i ca. 6 timer.Begynder lammekøllen at blive for mørk inden den har fået al tiden, så dæk den over med staniol. Husk at ovne varmer forskelligt, og at der er forskel på kvaliteten af lammekød samt hvor fed og marmoreret lammet er. Dette har altsammen indflydelse på stegetiden.
- Tag lammekøllen ud af ovnen og lad den hvile ca. 20 min. inden servering.
Noter
Tilbehør til lammekølle
Til lammet skal der selvfølgelig også lidt tilbehør, og som du måske har set på instagram, så serverede jeg en simpel råkost af helt fintsnittet fennikel og hvide asparges, som blev vendt med en god og velsmagende olivenolie til lammekøllen. Derudover serverede jeg lidt kogte nye franske kartofler, som blev vendt med lidt smør og kørvel. Sammen med de sødmefulde rødløg, der havde været i ovnen hele dagen samme med lammet, og den velsmagende sky fra bradepanden, udgjorde dette et virkelig skønt lørdagsmåltid.

Vin til langtidsstegt lammekølle i ovn
Til påskelammet skal der selvfølgelig rødvin på bordet, og til den langtidsstegte lammekølle drak vi en Viña Bujanda Reserva 2006 fra Rioja i det nordlige Spanien. Den er lavet på 100% tempranillo, som er den drue, der hovedsageligt bliver brugt til at lave rødvin i Rioja.
Læs også: Nyretapper – slagterens hemmelige udskæring
Vinen er modnet i 20 måneder på franske og amerikanske egetræsfade, hvilket især afspejlede sig i duften, som var intens og relativ kompleks med noter af fad og tør vanilje. Smagen var rund og fyldig, og på trods af, at den efterhånden havde modnet i flasken en del år, havde den stadig en smule tannin, som var med til at give vinen en rigtig flot og balanceret smag med noter af bl.a. solbær. I eftersmagen kunne man ane noter af lakrids og sort peber.
Læs også: Falafler i fladbrød – den bedste opskrift på falafler
Vinen fungerede særdeles godt til den langtidsstegte lammekølle og de sødmefulde rødløg, som havde været i ovnen med lammet. Derudover spillede lakridsnoterne i vinen rigtig fint sammen med fennikelråkosten, som jeg serverede til.

Det er lidt skægt, at du nu to gange, inden for relativt kort tid, lægger en opskrift op, hvor du/I har drukket en vin, som jeg lige har fået en eller to forinden.
Vi fik vinen nede på Tortilla Flats i Odense. Jeg kan forestille mig at den har været bedre til lam, end til mexicansk mad. Men selve vinen er der ingen tvivl om er super god – især til den pris.
Din opskrift ser super lækker ud, den vil jeg prøve snart!
Hej Mads
Ja, det er faktisk lidt skægt, men vi må jo have go’ smag 😉
Jeg kunne godt forestille mig, at det ikke er den bedste vin til mexikansk vin, men det var virkelig en lækker vin – især til lam. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har købt den vin.
Jeg kan kun opfordre dig til at prøve opskriften – det blev rigtig godt! Og så kan du jo evt. smutte forbi Vinens Verden efter en flaske Viña Bujanda til 🙂
God påske!
Venlig hilsen
Martin
Har købt et mindre lager af primært australske vine, som jeg skal have smagt mig igennem først 😉
Australsk vin kan nu også være ret godt, og jeg er ikke i tvivl om, at en god australsk shiraz vil fungere glimrende til en langtidsstegt lammekølle 🙂
Jeg tror at indtil nu, ca. 2 t. I ovnen, har måtte hælde en hel del vand på, fir at holde bradepanden fugtig.
Den lammekølle ser godt mok lækker ud. Den må jeg simpelthen prøve.
Mange tak Lars! 🙂 Jeg kan afsløre, at den smager mindst ligeså godt som den ser ud, så du må bare i køkkenet 🙂
Stor ros til dine billeder og opskrifter. Det ser godt nok lækkert ud. Opskriften er fin, dog ville jeg nok lade den hvile en lille smule længere. Men det er der mange meninger om.
Ville blot sige, at jeg følger dine opskrifter, og synes mange ser gode ud:)
Vh Jan
Hej Lars/Jan (?),
Tusind tak for din ros – den sætter jeg pris på 🙂
Jeg vil gi’ dig ret i, at lammekøllen sagtens kan tåle at hvile en smule længere – om ikke andet, så nærmere 15-20 min. end 10-15 min.
Venlig hilsen
Martin
Tak, jeg vil prøve om lidt, men bliver i tvivl når du skriver ‘læg i en bradepande’ og så samtidig viser to billeder, hvor den er lagt på en rist????
Hej Flemming,
Har du ligesom jeg en bradepande med rist kan du bare lægge den på risten, men ellers skal den bare i en bradepande. Det gør ikke den store forskel 🙂
Super, super, super. Endelig fandt jeg den opskrift på lammekølle, som jeg har ledt efter mere end 10 år. SÅDAN SKAL en lammekølle steges efter min mening.
Gennemstegt og mør som smør. Tusind tak for opskriften.
Hej Martin
Dækker du ikke lammekøllen til, mens den er i ovnen?
Dbh
Mette Thastum
Hej Mette,
Nej, jeg dækker ikke lammekøllen til 🙂
Venlig hilsen
Martin
Tak 🙂
Hej Martin
Det ser super lækkert ud .
Jeg har ikke så god erfaring med lammekølle, men fam. er inviteret til påske ,så nu skal det prøves.
Jeg synes det lyder rigtig godt med langtidsstegning. Kan jeg trygt følge tid og temperatur, uden risiko for en tør steg.
Vh Inge
Hej Inge,
Jeg skulle mene, at du sagtens kan føle dig tryg ved at følge ovenstående opskrift, men da ovne varierer en del og lammekøller kommer i forskellige størrelser, så kan tid og temperatur selvfølgelig variere. Så kig til lammekøllen engang imellem, hæld væde over den løbende og brug ovenstående opskrift som et udgangspunkt, så skal det nok blive godt.
Sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål, så skal jeg nok prøve at svare hurtigst muligt 🙂
Hej Martin..
Lækker opskrift…
Er det alm ovn ell varmluft????
Hej Lasse,
Mange tak. Det er altid almindelig ovn medmindre jeg angiver andet 🙂
Lammekøllen har været i ovnen ved 150 grader i 3 timer og 40 minutter og jeg tror den er nok – stegetermometeret siger 90 grader – har flyttet lidt rundt med det for synes ikke at det skulle passe. Hvor mange grader skal den have a gæsterne kommer først om halvanden time…… hjælp
Hej Susanne,
Jeg bruger normalt ikke stegetermometer når jeg langtidssteger. Målet er en super mør (og gennemstegt lammekølle). Du kan evt. skrue ned på 100-125 grader og så bare lade den være i ovnen. Og hæld væde fra bradepanden over den løbende. Så skal det nok gå det hele 🙂
Lammenkøllen bliver totalt oversteget på 150 grader i 5 timer. Det er alt for høje grader og for længe. Heldigvis havde jeg lagt køllen i en stegepose. Vi fik pulled lam den dag. Køllen fald fra hinanden og var umulig at skære ud…….
Hej Helle,
Det er jeg slet ikke enig med det i, men du får bestemt ikke en rosastegt lammekølle ved at følge min opskrift. Du får derimod noget utroligt mørt og saftigt kød, og det er sådan jeg selv foretrækker at tilberede en lammekølle.
Skal kødet være rosastegt så foretrækker jeg personligt andre udskæringer som f.eks. ryg, culotte e.l..
Langtidsstegning er vel OK på ca. 100 grader C. og så så længe ¨å stegen har en kernetemperatur ca. 70? Jeg udbener helst lammekølle først. At røge i sin komfurovn??? Hvordan har den det så bagefter? Der ville jg nok nøjes med en lille røgeovn. Glæder mig til at lave barbecuesaucen i aften.
Man kan selvfølgelig justere tid og temperatur som man lyster, men jeg bruger altid selv fremgangsmåden beskrevet i opskriften. Det giver ikke en rosastegt lammekølle og kernetemperaturen er ikke relevant til denne tilberedning. Man får til gengæld en mør og super lækker lammekølle, hvor kødet nærmest falder af benet. Så det er smag og behag og kommer an på hvilket resultat man går efter.
God fornøjelse med barbecuesaucen 🙂
En interessant og lækker opskrift, men hvad kan jeg servere som tilbehør her til jul?
Hej Christa,
Altså udover bagte rodfrugter, godt brød osv., som jeg også har nævnt i opskriften, så kan man f.eks. også servere en gang stegt rosenkål med bacon og hasselnødder eller en hvidkålssalat med æble til.
Nu ved jeg ikke om, der var noget specifikt du var ude efter, men ellers kan du jo I teorien servere, hvad som helst til 🙂 Håber mine forslag kan bruges.
Hvad vil du server til?
PS. Har fået den hos min søster, super godt og mør som i at den blev trukket som Puled pork. Der fik vi flødekartofler, som jeg ikke synes passer til
Hej Paw,
Som jeg også skriver oppe i opskriften, så ville jeg servere lammekøllen med noget godt brød, evt. nogle bagte rodfrugter og/eller en simpel grøn salat. Og ellers er det jo klassisk med en gang tzatziki til 🙂
Hvad siger du til stegeso og rodfrugter?
Stegeso er ikke noget jeg har den store erfaring med, så jeg skal ikke kunne sige hvordan det vil blive. Det vil i hvert fald give et andet resultat. Men rodfrugter lyder godt 🙂
Hejsa,
Jeg har tænkt mig at afprøve din opskrift på vores lammekølle til nytårsaften.
Jeg læste et sted at man ved dyrekølle (rådyrkølle) ville få mere mørt kød hvis man lagde dyrekøllen i en pose med kiwi skiver og citronskiver i 24 t. førend man tilbereder den.
Har du hørt om det? og ved du evt. om det også kan bruges til en lammekølle?
Hej Diana,
Det var da en god plan. Jeg har godt hørt om brugen af kiwi til at mørne kød, men jeg vil umiddelbart ikke mene, at det giver mening, hvis du bruger min opskrift. Hvis du følger min opskrift får du nemlig en utroligt mør lammekølle, der nemt falder af benet. Går du derimod efter en rosastegt lammekølle (det får du ikke med min opskrift), så kunne det godt give mening.
Jeg håber, at det var svar nok og ellers må du sige til. Godt nytår ?
Hej Martin.
Ser rigtig lækkert ud. Jeg vil prøve mig med denne opskrift på fredag.
Min lammekølle er ca 1500 gram. Vil temperatur og tid være den samme i ovnen? Desuden har jeg en rigtig god og kraftig Amarone ligge som jeg gerne vil drikke til. Vil det være et fornuftigt valg eller tænker du den er for kraftig til lammekød?
På forhånd tak for svar.
Hej Nicolai,
Jeg ville nok gå med ca. 3,5-4 timer til en lammekølle på 1,5 kg.
Umiddelbart tror, at din Amarone vil være rigtig fin til, så den kan du nok snildt knappe op til lammet.
Rigtig god fornøjelse med det.
Jeg fandt masser af opskrifter af langtidsstegt lammekølle, jeg valgte denne lækre opskrift da jeg synes den vil passer perfekt til min kæresten fødselsdag idag. Jeg vil lige om lidt sætte lammekølle i ovnen så den kan hygge sig derinde i varmen, mens vi er ude og fryser ?
Tak for en god hjemmeside ?
Så håber jeg, at opskriften kan bruges. Rigtig god fornøjelse med det 🙂
prøv med kartofler og spinat evt. fløde under stegen – det smager rigtig dejligt, dog er der på en måde ikke mulighed for at dryppe køllen, men jeg syntes ikke den bliver tør af den grund.
Det lyder nu også lækkert Esher 🙂
Jeg grillede lammekølle igår. Delvist efter din opskrift.
En lille en på godt 1300g fra Nettos tilbud.
Tre en halv time ved indirekte varme og 150 grader.
Det er den bedste og møreste lammekølle, jeg har lavet!
Jeg kunne trække benene ud af køllen, inden jeg skar den i skiver.
Rigtigt lækkert og saftigt.
Desværre havde Nettos lam fra Chile ikke ret meget smag af lam – men det var min kone bare glad for…
Men der var lidt tilovers, som jeg lige har lunet i microovnen – stadig saftigt.
Hej Bjarne,
Det lyder sørme lækkert! Jeg er glad for at opskriften kunne bruges som inspiration 🙂
Det kunne være, at jeg selv skulle give mig i kast med en lammekølle på grill snart.
God weekend!
Hej
Prøvede denne her opskrift sidste år og det blev suoer lækkert! I år får jeg en større samling mennesker forbi til påsken, så vil gerne bruge to lammekøller – hvor lang tid ville du foreslå at de skal have?
Der er også et par stykker som ikke er de store rødvinsdrikkere – kender du en god rosé, der ville egne sig godt til lamekøllen?
Hvis du kan have begge lammekøller i samme bradepande, så vil jeg mene, at du bare kan følge opskriften og give dem 4-5 timer 🙂
Jeg er ikke selv den store rosédrikker, så jeg har umiddelbart ikke nogle konkrete bud på en rosévin. Måske noget fyldigt fra Provence kunne gå til, men ellers ville jeg nok tage forbi en vinhandel og forhøre mig 🙂
Hey Martin. Faldt lige over din opskrift, da det var den første der dukkede op ved min Google søgning.
Jeg skal have svigerforældrene på besøg i morgen. Jeg ville have lavet lamme culotte i en stegeso med kartofler og rød peber men der var ikke nogen culotte i den føtex jeg handlede i, så det blev til en mobbe dreng af en kølle på små 2 kg.
Nu ved jeg pludselig ikke helt hvad jeg skal stille op..
Hvordan lang tid ville du give sådan en i ovnen tror du? Og grader? Og du mener altså at et stege termometer er unødvendigt?
Håber du kan hjælpe.
God påske
/Katrine N.
Hej Katrine,
Jeg ville helt klart bare lave lammekøllen som jeg skriver i opskriften. Det giver en mør og saftig (og gennemstegt) lammekølle. Det er virkelig lækkert. Du kan selvfølgelig krydre og tilføje grøntsager som du synes.
Ønsker du en rosastegt lammekølle, så ville jeg tilberede den ved 100 grader i 4-6 timer indtil den har en kernetemperatur på ca. 62-64 grader (og så skal der bruges et stegetermometer). Personligt foretrækker jeg at gøre som i opskriften, hvilket altså giver et virkelig lækkert resultat.
Jeg håber, at det svarede på dine spørgsmål ? Rigtig god påske!
Venlig hilsen
Martin
Skal ovnen både være med over og undervarme eller?
Hej Karim,
Det skal bare være med almindelig varme, hvilket oftest er over- og undervarme ?
Vi har netop i aften fået lammekølle efter din opskrift og det blev ekstremt mørt og lækkert. Min kæreste var i den 7. himmel over kødet, der havde den lækreste smagfulde skorpe. I morgen spiser vi rester i pitabrød med grøn salat og tatziki ? tak for en skøn, skøn opskrift!
Det var da dejligt at høre, at det blev godt Kristine ? Det lyder lækkert med resterne i pitabrød.
God påske ?
Hej. Min lammekølle er i ovnen, den ser ud og dufter til at blive super. Men den vejer 3,6 kg…. Er 5 time r mon nok????
Hej Lisbeth,
Den skal nok nå at blive færdig på de 5 timer, men hvis du har tiden, så vil det nok ikke skade at give den en time eller to ekstra. Jeg vil nok prøve at tjekke den efter de 5 timer. Altså mærke efter om den er ved at være godt mør og evt. tjekke med et stegetermometer eller en kødnål om den er varm (65+ grader) inde ved benet, hvilket den dog burde være.
1-2 hele hvidløg, detlyder voldsomt – det er ikke bare 2 fed?
Jeg er ved at forberede køllen nu og glæder mig til at smage!
Nej, 1-2 hele hvidløg er korrekt. Men altså, om du bruger 2 fed eller et helt hvidløg gør ikke den store forskel her. Hvidløgene blive helt søde og smørmøre efter mange timer i ovnen, så du kommer selvfølgelig bare den mængde i du synes 🙂
God fornøjelse, jeg håber, at det bliver godt 🙂
Har aldrig lavet lam selvom jeg elsker det og nu skal det være 🙂
Men.. hvilken type balsamico er det? hvid, rød, glaza, eddike – der er så mange typer og er normalt ikke fan af det, så håber du har en hjælpende hånd 🙂
Det lyder da dejligt 😊
Det er en helt klassisk rød balsamicoeddike jeg bruger.
Hej Martin, jeg har fulgt din opskrift i grove træk. Jeg tilføjede rødbeder og snittet bladselleri. Til Lammet serverede jeg en terrin af frisk grønkål, kogt med hakkede tomater, kartoffelstykker, champignon og jordskokker. skyen fra lammet blev tilføjet og frem kom en dejlig efterårsret. Dertil en frisk blandet salat med en dressing lavet på Gorgonzola, Vermouth, rødvin, cremefraiche lidt hvidløg og salt og peber. Jeg er meget glad for din inspiration og synes helt klart, at du fortjener en hel bunke roser for den dejlige opskrift. Vi fik en ordentlig en på tunge og gane. Tak og venlig hilsen Esben 🙂
Hej Esben,
Det lyder godt nok lækkert! 🙂 Jeg er glad for, at opskriften kunne bruges. Og tak for de pæne ord.
Ser meget lækker ud den er i ovnen nu, så vi venter spændt til om 5 timer, vi får så flødekartofler til, og kom til bbq på lammet, mange tak for opskriften!
Vil lave den her opskrift på lørdag i anledning af påsken.
Er der nogen grund til at du ikke bruger varmluft? Og er det stadig 150 grader i 5 timer, hvis man nu bruger varmluft?
Overvejer derudover at marinere køllen med tørret rosmarin, salt, peber og måske noget hvidløgspulver i et døgns tid inden tilberedning. Hvad siger du til det?
Hej Benjamin,
Det lyder da som en glimrende idé.
Jeg bruger næsten aldrig varmluft, da jeg ikke synes, at det giver et ligeså godt resultat. Normalt plejer man vist at trække 20 grader fra, hvis der bruges varmluft i stedet for, men jeg vil anbefale blot at bruge almindelig under-/overvarme, hvis du har mulighed for det.
Jeg synes, at det lyder som en god idé at marinere lammekøllen et døgns tid i forvejen, men jeg ville nok bruge frisk hvidløg i stedet for pulver og tilsætte et skvæt olivenolie.
Du må have en god påske
Venlig hilsen
Martin
Hej Martin
Jeg fulgte fin opskrift da jeg havde inviteret til påskemiddag i går.
Der duftede himmelsk hele formiddagen.
Mine gæster og jeg er enige om, at den smagte skønt.
Desværre var den meget tør.
Jeg vil bruge din opskrift igen, men sætte graderne ned.
Jeg stegte lammekølle på 2,5 kilo.
God Påske😊
Hej Marianne,
Det var da træls, at sen blev tør. Der kan være ret stor forskel på oven, så det kan meget vel være derfor. Det er dog aldrig noget jeg har oplevet. Så længe, at der er væske i bunden af bradepanden, så skulle det gerne være fint, men det lyder som en god idé at prøve med lidt lavere varme næste gang.
Rigtig god påske 😊
Hej Martin
Jeg har til gengæld haft en forrygende lammekølle på bordet her til aften, mør som smør og fantastisk duft. Jeg fulgte dine anvisninger og var MEGET flittig med at væde køllen (som jeg havde på rist) . Den var på 1.7 så jeg stoppede lidt før 4 timer (da stegetermometeret viste 85)
HIMMELSK – Den bedste kølle jeg og de øvrige ved bordet nogensinde har fået.
TAK og God Påske.
Bare for at fortælle, at stikkelsbærgelé passer helt eminent til en langtidsstegt lammekølle, som serveres med en salat af mini-asparges, forårsløg, tomat og nye kartofler og en lammefond som er kogt helt ind i 4 timer!
Ser godt ud!!
Vil du ikke beskrive din salat? “simpel råkost af helt fintsnittet fennikel og hvide asparges”
Jeg har jagtet rundt på instagram for at finde den, men det er ikke til at søge der, så det er ikke let.
Hej Lars,
Jamen der er ikke så meget andet i det end at vende fintsnittet fennikel og asparges med god olivenolie, lidt salt og evt. en smule citronsaft 🙂
Jeg har lige brændt en super lækker marineret chilensk lammekølle af på denne opskrift. Jeg synes at stegetiden er langt i overkanten. Gav den endda kun 4 timer. 3 havde været nok eller 130 grader. Pas på derude!
Øv, det var træls! Der kan desværre være stor forskel på, hvordan ovne varmer samt hvor meget fedt, der er på lammekøllen osv. Jeg har lige tilføjet lidt tekst til opskriften, hvor jeg gør opmærksom på, at man skal holde godt øje med lammekøllen undervejs og evt. dække den over med staniol undervejs i stegetiden.
God påske.
Venlig hilsen
Martin
Brugte denne opskrift i dag, var en smule bekymret efter at have læst nogle kritiske kommentarer, samt læst mange andre opskrifter, alle med forskellig tidsangivelse og varmegrader fra hinanden.
Er dog utrolig glad for mit valg om at følge denne opskrift. Perfekt resultat!
Køllen var en 2,2kg sag fra Føtex. Gav den 4 timer og 40 minutter. Efter 20 minutters hvile kunne kødet næsten skubbes af, mørt og lækkert.
Den overskydende sky/vin fungerede også perfekt at hælde over flødekartofler + kød som en ekstra finish. Tak for hjælpen til at servere den perfekte påskemiddag (for 2 i disse tider… så der er ganske mange rester til i morgen :D)
Jeg har en lammekølle på 1.985 kg hvor meget vil du gi den i ovnen?
Hej Anja,
Så ville jeg bare følge opskriften, hvor jeg bruger en lammekølle på ca. 2kg 🙂
Venlig hilsen
Martin