Events

Slow Cheese Copenhagen 2017 – en dag i ostehimlen

Udgivet af den 23. november, 2017 i Events | 0 kommentarer

Slow Cheese Copenhagen, Jürss Mejeri, Granbarksost

I starten af måneden løb Danmarks fedeste ostefestival, Slow Cheese Copenhagen, af stablen for andet år i træk. Til festivalen var cremen af dansk og svensk ostehåndværk samlet, og udover en masse ostesmagsprøver bød dagen på en snak med andre ostenørder og en kickass workshop med den canadiske osteguru David Asher.

Læs resten af indlægget

En forsmag på Food Festival 2015

Udgivet af den 30. august, 2015 i Events | 0 kommentarer

En forsmag på Food Festival 2015

Næste weekend er der Food Festival på Tangkrogen i Aarhus, og i sidste uge var jeg sammen med en håndfuld andre mandlige bloggere inviteret til et arrangement, hvor vi fik en forsmag på, hvad Food Festival 2015 byder på. 

Læs resten af indlægget

Roskilde Festival 2015: madevents

Udgivet af den 21. juli, 2015 i Events | 0 kommentarer

Roskilde Festival 2015, køen til Ice Ice Baby

På Roskilde Festival 2015 var madscenen ret imponerende, og det var bestemt ikke begrænset til udvalget af mad- og drikkeboder. Udover alle de skønne boder, så var der også arrangeret en række af spændende madevents, hvor jeg heldigvis nåede at deltage i et par af dem. 

Læs resten af indlægget

Roskilde Festival 2015: mad og drikkevarer

Udgivet af den 13. juli, 2015 i Events | 0 kommentarer

Roskilde Festival 2015, Juice & Booze

Ligesom tusindvis af andre var jeg en del af Danmarks 4. største by for en uge, da jeg var afsted på Roskilde Festival 2015. Jeg havde aldrig været på Roskilde Festival før, så jeg havde længe set frem til at opleve de mange muligheder for at spise og drikke på festivalen. 

Læs resten af indlægget

Brouwerij de Molen besøger Ugly Duck

Udgivet af den 12. marts, 2015 i Events | 0 kommentarer

Brouwerij de Molen besøger Ugly Duck, Indslev Bryggeri

I starten af februar besøgte den hollandske brygger Menno Olivier Indslev Bryggeri i Nørre Aaby på Fyn. Menno står bag det hollandske bryggeri Brouwerij de Molen, som er kendt for sine fantastiske, kulsorte øl. Menno skulle sammen med Indslevs bryggere brygge en sort øl på 12,5%. 

Læs resten af indlægget

Bloggerevent med Jameson Whiskey

Udgivet af den 14. februar, 2015 i Events | 0 kommentarer

Bloggerevent med Jameson Whiskey

I starten af januar havde Jameson Whiskey inviteret til et bloggerarrangement hos Mesteren & Lærlingen i Kødbyen, som skulle vise sig at blive en ganske interessant aften med spændende cocktails og lækker mad. 

Læs resten af indlægget

En aften med Electrolux, sous vide og lakrids

Udgivet af den 27. november, 2013 i Events | 4 kommentarer

En aften med Electrolux, sous vide og lakrids

Sous vide har længe været forbeholdt professionelle kokke, men er i højere grad ved at være mere tilgængeligt for den almene bruger. De seneste par år er både vakuumpakkere, temperaturstyrede vandbad og andet sous videudstyr begyndt at dukke op hos større producenter som f.eks. OBH Nordica og nu også Electrolux. 

Læs resten af indlægget

Kulinarisk Sydfyn 2013

Udgivet af den 10. juli, 2013 i Events | 2 kommentarer

Kulinarisk Sydfyn 2013

Forrige weekend var der Kulinarisk Sydfyn, som er en af Danmarks største fødevaremarkeder, hvor der er fokus på kvalitet og “den gode smag”, og det er en tilbagevendende begivenhed i Svendborg. I år var første gang både Maiken og jeg var med til dette fantastiske fødevaremarked, og det er bestemt ikke sidste gang.

Læs resten af indlægget

Madbloggermiddag – mælkefri gourmet

Udgivet af den 26. september, 2012 i Events | 2 kommentarer

I lørdags stod der gourmet og hygge på menuen. Jeg var nemlig inviteret til madbloggermiddag hos Lars fra bloggen Sjønne’s Mad og for det ikke skal være løgn, så var der en mælkefri menu på programmet. Det var bloggeren Hottie Von Dottie fra HomeMadeHeaven, som var kommet med følgende udfordring til Lars: “Kan du lave en fed middag uden mælkeprodukter, uden nogen form for vin eller balsamicoeddiker?”. Hun lider nemlig af mælkeallergi og histaminintolerance.

Læs resten af indlægget